Lue virallinen kuvaus

Tietoja yliopisto

Olemme yksi Britannian uusin yliopistoissa, mutta meillä on ollut ammattihenkilöiden takanaan yli 150 vuotta. Me muodostettiin vuonna 2007 Cumbria Institute of Arts, St. Martinin College ja Cumbrian kampuksella UCLan. Akateemisten vahva opetus, terveydenhuolto, urheilu, visuaalinen ja esittävien taiteiden, humanististen, yhteiskuntatieteiden, oikeustieteen ja kriminologia, tiede, ulkona, metsä- ja maa tutkimukset meillä hyvä kurssi aloittaa urasi.

Meidän kampuksilla ovat Carlisle, Lancaster ja Ambleside. Nämä ovat vilkas, turvallinen, opiskelija-ystävällinen kaupungit keskimääräistä alempi elinkustannukset. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Olemme länsirannikon pääradan rataverkkoa ja lähellä M6-moottoritien. Carlisle Lancaster on noin yksi tunti autolla tai junalla. Lancaster Manchester on vain 55 min on puolen tunnin junayhteys.

Kampukset ovat kompakteja ja sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin keskusta. Helmassa on naapurissamme päässä kaupungin keskustasta puistoissa kansallispuistot ja yliopiston kerhojen auttaa sinua hyödyntää kaikki, että näyttäviä ympäristössä on tarjota.

Pieni ja ystävällinen

Pienryhmissä antaa meille mahdollisuuden tarjota henkilökohtaisempi kokemus ja omistettu ohjaajia, jotka voivat tukea sinua opintojen. Meidän opiskelija tukiryhmät, jotka voivat auttaa kaikkea akateemisia taitoja ja antaa sinulle tukea teidän ensimmäiset askeleet urallaan ovat osaavia ja helppo pääsy kautta opintotukea solmukohdat.

Pieni ja ystävällinen kampuksilla tarkoita, että samalla kun opiskelet meiltä olet osa koko kampuksen yhteisön, mukaan lukien henkilöstön ja tutkijoiden sekä opiskelijoiden kaikilla meidän kursseja.

Meillä on myös kampuksilla Lontoossa, ja Lillyhall, Workington, joten voimme tarjota kursseja lähellä, missä olet.

Laajempi osallistuminen

Yliopistolla on vakaasti sitoutunut, ja historia, pääsee korkeakoulutuksen alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Keskiössä yliopiston tehtävänä on tarjota helposti ja erinomainen opiskelija kokemus ja pyrimme varmistamaan mahdollisimman monta ihmistä kuin mahdollista hyötyä muutosjohtaminen tarjoamia mahdollisuuksia korkeakoulutukseen. Tämä sisältää nähdä monia opiskelijoita heikommassa asemassa taustat menestyä korkeakoulutuksen.

Sitoutuminen laatuun

Yliopisto on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia kursseja, jotka tukevat tulevaisuuden työllistettävyyttä opiskelijoille.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

LLB

University of Cumbria

On korostettava voimakkaasti rakentamaan käytännön taitoja rinnalla yksityiskohtaisempia lain moduulit ja meidän ryhmät pidetään pieniä, jotta voimme oppia tuntemaan sinu ... [+]

LLB laki Miksi opiskella kanssamme?

Meidän oikeustieteellisen tutkinnon on sijoittunut sisällä top 15 lain kursseja maassa *, on täysin akkreditoitu Law Society ja yhteinen Academic Stage hallituksen ja opettanut innostunut ohjaajien kokemusta sekä korkeakoulujen ja lakimiestä työtä.

Opiskelijat koulutetaan asiakkaan haastattelemalla taitoja, maajoukkue neuvottelu ja sovittelu taitoja, mahdollisuuden suorittaa haastatteluja ja neuvottelut asiakkaiden kanssa.

On korostettava voimakkaasti rakentamaan käytännön taitoja rinnalla yksityiskohtaisempia lain moduulit ja meidän ryhmät pidetään pieniä, jotta voimme oppia tuntemaan sinut ja antaa sinulle henkilökohtaista tukea.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Carlislen kaupunki Whitehaven Lontoo Lancashire  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

University of Cumbria - International Study