Lue virallinen kuvaus

Lontoon yliopisto, Advanced School of Advanced Study (SAS) kokoaa yhdeksän kansainvälisesti tunnettua tutkimuslaitosta muodostamaan Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen keskus humanitaarisen tutkimuksen tukemiseksi ja edistämiseksi.

Sijaitsee henkisen Lontoon sydämessä Bloomsburyssä - jota ympäröivät Lontoon yliopiston korkeakoulut, kuten UCL, LSE, SOAS, Birkbeck, Lontoon hygienia- ja trooppinen lääketieteen laitos, koulutuslaitos sekä brittiläinen museo ja brittiläinen kirjasto - SAS tarjoaa ainutlaatuinen tieteellinen yhteisö humanististen tieteiden jatko-opiskelijoille. Opiskelijamme hyötyvät helposti uskomattoman rikkaista tutkimusresursseista, kuten Senaatin talon kirjastosta, Lontoon yliopiston kirjastosta ja yhdestä Ison-Britannian suurimmista humanistisista tutkimuskokoelmista.

Seitsemän koulun oppilaitosta tarjoavat erilaisia opetettuja maisteriohjelmia ja tohtorintutkintoa omilla osaamisalueillaan: Historia, taidehistoria, ranska / saksa / latinalaisamerikkalainen / italialainen / portugalilainen kulttuuri ja kirjallisuus, englanti-opinnot, laki, politiikka ja kansainvälinen kehitys Ihmisoikeudet, Kansainyhteisön tutkimukset, Latinalaisen Amerikan tutkimukset, pakolaisopinnot, kansainvälinen hallinto ja varainhoito ja verotus.


rahoitusta

Koulutuskoulu suorittaa vuosittain useita apurahoja ja rahoitusmahdollisuuksia. Lisäksi oppilaitosten instituutit tarjoavat useita omia rahoitusmahdollisuuksiaan, mukaan lukien apurahat ja opiskelupaikat.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

University of London, School of Advanced Study

Tämä innovatiivinen ohjelma perustuu kehittyneen oikeustieteellisen tutkimuksen instituuttiin, joka on erikoistunut yritysoikeuteen, hallintoon, kansainväliseen talousoik ... [+]

Kurssista

Kansainvälisen hallinto-, rahoitus- ja talousoikeuden LLM (Advanced Corporate Governance, Financial Regulation and Economic Law, ICGFREL) on kehittynyt taso-ohjelma, jossa tarkastellaan yritysten hallintoa, varainhoitoa ja taloudellista oikeutta kansainvälisestä ja vertailevasta näkökulmasta. institutionaalista kehitystä.

Kurssi perustuu Lontoon keskustan kehittyneiden oikeustieteiden laitokseen, Lontoon yliopiston korkeakoulututkintokoulun jäseninstituuttiin. LLM: n taso kansainvälisessä yritysjohdossa, varainhoitoasetuksessa ja taloudellisessa laissa myönnetään Lontoon yliopistossa seremoniassa, joka järjestetään vuosittain senaattitalossa.

Tämä innovatiivinen LLM-ohjelma perustuu instituutin nykyiseen asiantuntemukseen yritysoikeuden, hallinnon, kansainvälisen talousoikeuden, varainhoitoasetuksen ja rahoituslainsäädännön alalla. Se on suunniteltu houkuttelemaan sekä lakiasioista valmistuneille että muille tieteenaloille, kuten liiketaloudellisille tutkimuksille, kansainvälisille suhteille, rahoitukselle ja taloudelle, ja haluaisi oppia lisää kansainvälisten taloussuhteiden oikeudellisesta puolesta, erityisesti kansainvälisistä rahoitusmarkkinoista ja palveluista. ja kehittää erikoistunut käsitys yritysjohtamisen käsitteistä ja rahoitusalan sääntelyn roolista nykypäivän globalisoituneilla rahoitusmarkkinoilla. Instituutti on ainutlaatuinen pätevyys ja se tarjoaa tämän akateemisen oikeuden tutkinto-ohjelman Lontoossa, joka on maailman johtava kansainvälinen finanssikeskus.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Syyskuu 2020
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi