Nottingham Trent University - Nottingham Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nottingham Law School on yksi suurin yliopisto oikeustieteellisten tiedekuntien Britanniassa jossa maine innovaatioita ja tuottaa korkeimpia oikeudellisen koulutuksen. Tavoitteenamme on valmistaa opiskelijoita heidän tulevaan uraansa ja meillä on todistettavasti jatko työllistyvyyden. Koulu valtakirjaa puhuvat puolestaan.

Opetus huippuosaamista

Meidän yhteydet johtava paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten asianajotoimistojen ja asianajajien "kammiot pitää meidät kärjessä lainopillinen koulutus. NTU on kymmenen yliopistoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa määrä opiskelijoita otetaan vuoden mittainen työharjoittelu (HESA 2013-14). Meidän palkittu Lakineuvontaa keskuksen hanke tarjoaa yli 100 mahdollisuuksia saada palkitsevaa, käytännön oikeudellinen kokemus. Sinun on opetettava oikeudellisesti pätevä henkilöstö, joilla on todellista käytännön kokemusta oikeudellisen alan ja myös johtavia tutkijoita, joiden tutkimus ajaa meidän kursseja. Myönnämme, että joustava tutkimus on yhä tärkeämpää, tarjoaa täyden ajan, osa-aika ja etäopiskelu ohjelmia. Kaikki perustutkintoa lain astetta tunnustetaan solicitor Asetuksenantovaltuus ja Bar Standards Board tasoituskelpoisen lain astetta. Oikeudellinen harjoituskentällä on jatkuvasti saanut korkeimman mahdollisen luokittelua Law Society / Solicitors asetuksen Authority alusta alkaen. Olemme yksi vain yhdeksän oppilaitoksia vahvistanut Bar Standards Board toimittaa Bar Professional Training Course. Tarjoamme laajan valikoiman LLMs, sekä akateemisen ja ammatillisen, sekä FT ja Professional jatkotutkintoja. Olimme ensimmäinen tarjota kokopäiväistä LLM edunvalvontataidot Yhdysvaltojen ulkopuolella. Tarjoamme myös erottuva valikoiman palkinnon laakerin ja CPD kursseja harjoittajille, myös meidän Professional Certificate tavaramerkistä Practice ja jatko Certificate oikeudellisten palvelujen asetuksessa. Meidän erittäin mitoitettu Graduate Diploma in Law siirtymäkurssi on läpäisyaste oli yli 90%. Kyvykkäitä tutkimuksen Nottingham Law School on tunnustettu REF 2014. Yli 88% koulutuskeskuksen tutkimustuloksia, joita tutkittiin todettiin olevan ainakin kansainvälisesti tunnustettu laatua.

Paikka jossa olla

Nottingham Law School erinomainen, kuten pilkata oikeussaleja, £ 13 miljoonaa kirjasto, yli 7000 tietokonetyöasemia ja hiljattain kunnostetuissa rakennuksissa, varmistaa meidän opiskelijoilla on paras ympäristö, jossa oppia. Meillä on koko kirjaston osa omistettu Nottingham Law School, joka sisältää lehtiä, oppikirjoja, lääkäri tekstejä, raportteja ja lainsäädäntö. Omistettu uran ja rekrytointipalvelu meidän ammatillisia kursseja tarjoaa opiskelijoille ohjausta ja apua heidän etsiessään koulutussopimuksen tai pupillage. Jännittäviä mahdollisuuksia on opiskella Euroopassa meidän International Summer Koulut ohjelma. Miksi ei lisätä urasi vieraan kielen oppiminen, liittyä yksi monista järjestöjen, kuten Lex Law Society, tai kuntoilla erinomainen liikuntapaikkoja?

Sijainnit

Nottingham

Osoite
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta