Lue virallinen kuvaus

Manchester Met: llä on ylpeä perintö vuodelta 1824. Olemme myös yksi Ison-Britannian suurimmista yliopistoista, jossa on yli 38 000 opiskelijaa.

Olemme korkean koulutuksen Young University Rankings 2019 -standardin mukaan maailman 200 parhaan alle 50-vuotiaan yliopiston joukossa, mikä on osoitus sitoutumisestamme tarjota ja tukea laadukasta tutkimusta ja opetusta.

laitteisto

Meillä on erinomaiset palvelut, mukaan lukien yli 4000 opiskelija-PC: tä, sekä kampuksen kirjasto, joka on avoinna 24/7 kauden aikana. Meillä on myös suunnitteilla 400 miljoonan punnan sijoitusohjelma opetus- ja tutkimustilojemme, rakennusten ja julkisten tilojen parantamiseksi.

tutkimus

Tutkimuksemme 85 prosentilla on 'maailman johtava' tai 'kansainvälisesti erinomainen' vaikutus tutkimuksen huippuosaamisen viitekehyksen (REF) 2014-21 mukaisesti, ja Business School -yrityksellämme on arvostetut AACSB- ja AMBA-akkreditoinnit, ja se on sijoitettu elit-joukkoon kauppakorkeakouluja maailmanlaajuisesti .

Opiskelijoiden tuki

Meillä on erittäin kokenut henkilökunta, joka tarjoaa uraneuvontaa ja ilmaisia englannin kielen tunteja, ja meillä on myös oma kansainvälinen toimisto, joka varmistaa, että kansainväliset opiskelijat saavat kaiken tarvittavan tuen menestykseen.

Tärkeimmät tiedot

  • Opiskelijakokemus: Meillä on yli 3500 kansainvälistä opiskelijaa yli 140 maasta
  • Erinomainen sijainti: Manchester on Ison-Britannian paras kaupunki asumiseen (* Global Liveability Survey 2018
  • Edullinen hinta: Meillä on valikoima apurahoja kansainvälisille opiskelijoille jopa 5000 puntaan asti
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Manchester Metropolitan University

LLC: n oikeudellisen käytännön LLM: n kanssa LPC: n kanssa yhdistää olennaiset taidot ja tiedot asianajajana kouluttamiseen sekä maisteritason juridisen tutkimuksen taido ... [+]

Yhdistä asianajajakoulutuksesi LLM: ään. Hanki erikoistunutta juridista tietämystä ja erotu kilpailukykyisillä työmarkkinoilla.

Yleiskatsaus

LLC: n oikeudellisen käytännön LLM: n kanssa LPC: n kanssa yhdistää olennaiset taidot ja tiedot asianajajana kouluttamiseen sekä maisteritason juridisen tutkimuksen taidot, jotka voivat auttaa sinua eristymään kilpailukykyisillä työmarkkinoilla.

Valmis töihin

LPC-elementti on suunniteltu valmistamaan sinua elämään asianajajana. Se on käytännöllinen, vuorovaikutteinen ja sen toimittavat kokeneet lakimiesammattilaiset, jotka ymmärtävät menestymisen työpaikalla. Opiskellessasi opit ajattelemaan ja käyttäytymään kuin asianajaja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

International students: Introducing our University

Sijainnin osoite
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

Manchester, Englanti, M15 6BH GB
Sosiaalinen media