Manchester Metropolitan University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Manchester Met: llä on ylpeä perintö vuodelta 1824. Olemme myös yksi Ison-Britannian suurimmista yliopistoista, jossa on yli 38 000 opiskelijaa.

Olemme korkean koulutuksen Young University Rankings 2019 -standardin mukaan maailman 200 parhaan alle 50-vuotiaan yliopiston joukossa, mikä on osoitus sitoutumisestamme tarjota ja tukea laadukasta tutkimusta ja opetusta.

laitteisto

Meillä on erinomaiset palvelut, mukaan lukien yli 4000 opiskelija-PC: tä, sekä kampuksen kirjasto, joka on avoinna 24/7 kauden aikana. Meillä on myös suunnitteilla 400 miljoonan punnan sijoitusohjelma opetus- ja tutkimustilojemme, rakennusten ja julkisten tilojen parantamiseksi.

tutkimus

Tutkimuksemme 85 prosentilla on 'maailman johtava' tai 'kansainvälisesti erinomainen' vaikutus tutkimuksen huippuosaamisen viitekehyksen (REF) 2014-21 mukaisesti, ja Business School -yrityksellämme on arvostetut AACSB- ja AMBA-akkreditoinnit, ja se on sijoitettu elit-joukkoon kauppakorkeakouluja maailmanlaajuisesti .

Opiskelijoiden tuki

Meillä on erittäin kokenut henkilökunta, joka tarjoaa uraneuvontaa ja ilmaisia englannin kielen tunteja, ja meillä on myös oma kansainvälinen toimisto, joka varmistaa, että kansainväliset opiskelijat saavat kaiken tarvittavan tuen menestykseen.

Tärkeimmät tiedot

  • Opiskelijakokemus: Meillä on yli 3500 kansainvälistä opiskelijaa yli 140 maasta
  • Erinomainen sijainti: Manchester on Ison-Britannian paras kaupunki asumiseen (* Global Liveability Survey 2018
  • Edullinen hinta: Meillä on valikoima apurahoja kansainvälisille opiskelijoille jopa 5000 puntaan asti

Sijainnit

Manchester

Osoite
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

M15 6BH Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta