Lue virallinen kuvaus

Lontoon kauppakorkeakoulu

Opiskelu LSBF: ssä on sijoitus tulevaisuuteesi.

Miksi valita LSBF?

· LSBF on voittanut "kuninkaallinen" palkintoyritys 2013. Toistaiseksi vain muutamat toimielimet ovat saaneet tämän kunnian.

· Kansainvälisesti tunnustetut koulutusohjelmat

Teollisuustutkimuksemme, jotka ovat voimakkaasti suuntautuneita globaaleihin suuntauksiin liike-elämässä, ovat erikoistuneet monipuoliseen taloustieteen valikoimaan, kuten markkinointiin, rahoitukseen ja johtamiseen. Jokainen koulutusohjelma tarjoaa erinomaisen yhdistelmän teoreettista ja käytännön tietoa. Ammatillisella oppimisella on tärkeä rooli ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada työkokemusta.

· Ranking ja kumppanuudet

Lontoon kauppakorkeakoulu

· Grenoblen kauppakorkeakoulu (GGSB) on yksi LSBF: n akateemisista kumppaneista. GGSB: llä on kolme akkreditointia: AMBA, EQUIS ja AACSB. Kolmella akkreditoinnilla on alle 1% maailman yksinomaisista kauppakorkeakouluista.

· Dedicated career -palvelu

Opiskelijoille on tarjolla erityinen urakehitys: Motivoidut ura-asiantuntijat järjestävät seminaareja, kursseja ja verkkotapahtumia, mutta ne myös tuovat sinut tulevaisuuteen monia mielenkiintoisia työpaikkailmoituksia liike-elämässä.

LSBF: n ura-pohjainen lähestymistapa ja tärkeät yritysyhteydet avaavat tien opiskelijoille erilaisiin uramahdollisuuksiin.

· Kansainvälisyys

LSBF-opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella muiden opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa Lontoossa, Birminghamissa, Manchesterissa, Torontossa ja Singaporessa. *

LSBF: n päätöksellä kuulut kansainväliseen kauppakorkeakouluun, jossa on opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Yhteistyö ja vuorovaikutus kansainvälisten opiskelijoiden kanssa antavat sinulle mahdollisuuden hankkia tärkeät kulttuurienväliset taidot.

· Majoitus

Olemme sitoutuneet tekemään siirtymisen Lontoon elämään helpoksi. Tarjoamme majoitusvaihtoehtoja, jotka täyttävät kaikki vaatimukset ja täyttävät kaikki yksilölliset tarpeet. Hotellin lentokenttäkuljetuspalvelu voi ottaa sinut lentokentältä. Meillä on käytettävissänne heti saapumisestasi ja harjoittelun aikana.

* Jotkut koulutusohjelmat tarjotaan vain Lontoon sydämessä.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssi

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education

Tämä sopimusoikeuden kurssi antaa johtajille mahdollisuuden kommunikoida ja toimia tehokkaammin kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä parantamalla heidän kykyään luk ... [+]

Sopimusoikeus yritysjohtajille

Tämä sopimusoikeuden kurssi antaa johtajille mahdollisuuden kommunikoida ja toimia tehokkaammin kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä parantamalla heidän kykyään lukea, ymmärtää ja hallita englanninkielisiä kansainvälisiä sopimuksia.

Ymmärrät englanninkielisen sopimusoikeuden perusperiaatteet ja kansainvälisten sopimusten perustana olevat yleiset oikeusperiaatteet. Näet, miten tämä kaikki koskee sopimusten tulkinnan ja laatimisen tapaa sekä ymmärtää, miten sopimusvelvollisuus on rakennettu ja tulkittu.

Tämä sopimusoikeuden lyhyt kurssi on erittäin osallistava ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden harjoittaa vuorovaikutteista oppimista kurssin ohjaajan ja toistensa kanssa käytännön harjoitusten avulla. Keskitytään myös edustajien omiin sopimuksiin ja käynnissä olevaan työhön koko kurssin ajan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi

Online MBA | Michael Vos | LSBF

Sijainnin osoite
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, FR
Sijainnin osoite
UK Online, GB