Lue virallinen kuvaus

Miksi King's Online?

Sama laatu. Sama akateeminen kurinalaisuus. Toimitetaan joustavasti.

King's College London on maailman arvostetuimpien yliopistojen joukossa.

Maailman johtava tutkimus on keskeinen osa opetusta, ja tämä pätee myös verkkokursseihimme.

Verkkokurssejamme opettavat samoja erinomaisia tutkijoita kuin kampuskurssejamme - ainoa ero on joustava toimitusmuoto. Oppiminen tapahtuu oppilaille sopivimpaan aikaan ja paikkaan.

Kurssit on suunniteltu erityisesti online-yleisölle, käyttäen erilaisia toimintoja, kuten videoita, online-tietokilpailuja, keskustelufoorumeita, online-lukemia.

King's Online -opiskelijat hyötyvät samoista opiskelijaresursseista ja tuesta koko opintojensa ajan, mukaan lukien kirjaston palveluiden saatavuus, akateemisen kirjoittamisen taidot, neuvonta ja neuvonta.

King's Online -opiskelijat voivat myös tehdä yhteistyötä muiden King's Online -opiskelijoiden verkoston kanssa eri puolilta maailmaa. Valmistuttuaan King's Online -opiskelijat osallistuvat hyvin yhdistettyyn ja aktiiviseen maailmanlaajuiseen alumniverkostoomme.

Kuninkaat sijoittuvat korkeakoulututkinnon työllistyvyyteen ja omistavat urapalvelun, joka auttaa opiskelijoita löytämään oikean uran. Lisäksi verkkokurssin suorittaminen osoittaa tärkeimmät työllistyvyyttä koskevat taidot, joita organisaatioilla on suuri kysyntä ympäri maailman.

Tietoja The Dickson Poon Law Schoolista

Dickson Poon School of Law, King's College London on yksi vanhimmista oikeustieteellisistä kouluista Englannissa ja on tunnustettu maailmanlaajuisesti yhdeksi maailman kymmenestä parhaasta lakikoulusta. Koulu perustettiin vuonna 1831, ja sillä on ollut keskeinen rooli kuninkaan elämässä, sillä yliopisto perustettiin lähes 200 vuotta sitten.

Kuningas on ollut palveluksessa yhteiskunnassa sen perustamisesta lähtien ja olemme ylpeitä voidessamme jatkaa tätä perinnettä tähän päivään asti. Tutkimuksemme ja opetuksemme käsittelevät joitakin ajankohtaisimpia kysymyksiä, jotka liittyvät tasa-arvoon ja ihmisoikeuksiin, ilmastonmuutoksen oikeudellisiin seurauksiin, globalisaatioon, kansainvälisiin suhteisiin, kauppaan, kilpailuun ja maailmanlaajuiseen rahoitukseen. Dickson Poon School of Lawn jäsenet neuvoo hallituksia, palvelevat valiokunnissa ja julkisissa elimissä, ja heidät lähetetään kansallisiin ja kansainvälisiin järjestöihin, jotka auttavat muotoilemaan politiikkaa ja käytäntöjä kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tutkijakoulutuksen, jatko- ja johtajakoulutuksen kurssit ovat tietoisia tutkimusosaamisestamme. Meillä on vilkas opiskelijayhteisö, joka harjoittaa pro bono, ammatillista kehitystä ja pelastustoimia ydintutkimusten rinnalla.

Nykyinen johtava dekaani on professori Gillian Douglas.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

King's College London Online

Kansainvälinen rahoitus ... [+]

Kehittäkää maailmanlaajuista laillista urasi Dickson Poon School of Lawistä, joka on yksi maailman johtavista lakikouluista.

Kansainvälinen rahoitus

Nykyään kauppa- ja rahoitusmaailmassa hallitsee globaali kaupankäynti ja vapaa pääoma ja investoinnit. Oikeudellinen käytäntö kehittyy jatkuvasti ja mukautuu uusiin tuotteisiin, uusiin markkinoihin ja uusiin teknologioihin. Taloudellinen innovaatio kukoistaa jatkuvasti laajenevassa rahoitussäännöstössä, mikä johtaa uusien markkinatoimijoiden, uusien rahoitustuotteiden ja uusien kaupankäyntitekniikoiden syntymiseen.

Jotta näitä ilmiöitä voitaisiin käsitteellisesti kuvata, meidän on sovellettava perinteisiä oikeudellisia tekniikoita innovatiivisilla tavoilla ja keksittävä usein uusi oikeudellinen mekanismi, joka sopii paremmin maailmanlaajuiseen taloudelliseen todellisuuteen. Tämä edellyttää, että asianajajat käyttävät lukuisia oikeudellisia lähteitä - kotimaisia, kansainvälisiä ja valtioiden välisiä - sekä tieteenalojen ja taloustieteen oivalluksiin perustuvaa tieteidenvälistä lähestymistapaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
King's College London Online

Kehittäkää maailmanlaajuista laillista urasi Dickson Poon School of Lawistä, joka on yksi maailman johtavista lakikouluista. 100-prosenttinen online-yritys ... [+]

Kehittäkää maailmanlaajuista laillista urasi Dickson Poon School of Lawistä, joka on yksi maailman johtavista lakikouluista. 100-prosenttinen online-yritys

Tätä oikeustieteen tutkintoa opetetaan verkossa, mikä tarkoittaa, että voit edetä koulutuksestasi ilman taukoa työstä tai muista sitoumuksista. Kuuden pääsypisteen koko vuoden ajan oppivat aikataulusi mukaan.

Kansainvälinen yritys

Kurssin yksityiskohdat

Kansainvälinen kansainvälinen yritys

Tutki kansainvälisen yhtiöoikeuden kysymyksiä, mukaan lukien sulautumien ja yritysostojen sääntely, yritysmuoto ja sen asiat, yritysten toimijat ja kansainvälinen yritysrahoitus.Keskity keskeisiin liiketoimiin ja yritysjärjestön tekemiin oikeudellisiin järjestelyihin, mukaan lukien kauppa-, merenkulku-, rahoitus-, energia- ja investointitapahtumat.Sisällytä vaihe, jossa "asiat menevät pieleen" painottaen riidanratkaisua ja yritysten maksukyvyttömyyttä. Sisältää kursseja kansainvälisestä kaupallisesta välimiesmenettelystä ja kansainvälisestä yritystoiminnasta.Tarjota kattavaa oikeudellista perustaa ja teemoja lain ja yritysten kaupallisille alueille sekä vahvistaa ohjelman perustana olevaa maailmanlaajuista ja kansainvälistä näkemystä.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
King's College London Online

LLM-kurssimme ovat 100% verkossa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden tutkia joitain lain mielenkiintoisimpia näkökohtia suurten muutosten aikaan. Verkko-LLM-kursseillamme tut ... [+]

Kansainvälinen yritysKansainvälinen rahoitus

Kehitä laillista uraasi online-LLM: n avulla The Dickson Poon School of Law - yksi maailman johtavista lakikouluista.

LLM-kurssimme ovat 100% verkossa , ja ne tarjoavat mahdollisuuden tutkia joitain lain mielenkiintoisimpia näkökohtia suurten muutosten aikaan.

Oikeudellinen käytäntö kehittyy jatkuvasti vastauksena maailmaan, jossa itsessään tapahtuu nopeaa kulttuurista kehitystä.

Verkko-LLM-kursseillamme tutkitaan reaalimaailman esimerkkejä syventääksesi ymmärrystäsi siitä, miten tämä muutos heijastuu rahoituskäytäntöihin ja tapaan, jolla harjoitamme liiketoimintaa, sekä niitä hallitsevista oikeudellisista rakenteista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Strand
London, Englanti, WC2R 2LS GB
Sosiaalinen media