Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi Edinburgh Law School

Kansainvälinen ja monitieteinen näkemyksemme tunnettu, olemme olleet oikeudellisen koulutuksen ja tutkimuksen ytimessä yli 300 vuotta.

1707 merkitsi oikeudellisen tiedekunnan perusta, nykyään Edinburghin oikeustieteellinen tiedekunta, joka sijaitsee historiallisessa vanha Collegeissa Edinburghin sydämessä muutaman minuutin päässä sekä Law Courtsistä että Skotlannin parlamentista.

Kun opiskelet Edinburghin oikeustieteellisessä koulussa, liittymme maailman johtavien tutkijoiden, lakimiesten ja opiskelijoiden elinvoimaiseen ja aktiiviseen yhteisöön kaikissa koulutuksen vaiheissa.

Sijoituksia

Valittaessa, mistä opiskella, korkeakoulu, jolla on vahva maine, voi olla varsin korkea prioriteettiluettelossasi, ja Edinburghin yliopiston nimi on sellainen, jolla on suuri vaikutus kaikkialla maailmassa.

  • 14. Times-korkeakoulututkinnon yliopistossa.
  • 25. maailmassa ja kuudes Yhdistyneessä kuningaskunnassa oikeudesta 2018 QS World Universityissä Rankings by Subject: Laki.
  • Neljänneksi Isossa-Britanniassa tutkimusvoimassa, joka perustuu tutkimustemme laatuun ja laajuuteen (Research Fortnight Power Rank, REF 2014).

Kaupunki

Skotlannin pääkaupunki on kaunis, historiallinen kaupunki, jota on säännöllisesti äänestetty yhdeksi halutuimmista paikoista maailmassa. Suuri tarpeeksi tarjota jokaiselle jotakin, mutta tarpeeksi pieni tuntuu kotona, Edinburgh on moderni, hienostunut ja kaunis eurooppalainen kaupunki, jossa on monimuotoinen, monikulttuurinen yhteisö.

  • Yliopiston kampus on sijoittunut toiseksi kauneimmaksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Times Higher Education, 2017).
  • Edinburgh on sijoittunut maailman 20 parhaan opiskelijakaupungin joukkoon, toinen Yhdistyneessä kuningaskunnassa (QS Best Student Cities 2017).
  • Edinburgh sijoittui toiseksi maailman elämänlaatuun (Deutsche bank, 2017).
  • Edinburgh on nimetty maailman kolmanneksi turvallisimmaksi kaupungiksi Post Office Travel Insurancein tekemän tutkimuksen mukaan vuonna 2015.

Tuemme sinua saavuttamaan urasi tavoitteet

Kaikilla opiskelijoillamme on pääsy erikoislääkäreihin, jotka voivat tarjota räätälöityä tukea urasuunnitteluksi ja kehittämiseksi.

Rakenta- mme myös hyödyllisiä taitoja opetus- ja arviointityöhön, rohkaisemme oppilaiden kirjallisia ja esityskoulutuksia sekä viestintä- ja analyyttisia kykyjä sekä kehit- tää tietämyksesi valitsemallasi alueella.

Olet osa vaikuttavaa verkkoa

Kuten Edinburghin oikeustieteiden jatko-opiskelija, opit suoraan tutkijoilta, joiden työ vaikuttaa politiikkaan ja käytäntöön, niin täällä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että muualla maailmassa.

Opiskelet yhdessä muiden maista tulevien ja ammattimaisten tai akateemisten taustojen opiskelijoiden kanssa, joiden näkymät vain rikastuttavat keskusteluja.

Tietenkin, meidän aikamme ei ole kyse opiskelusta. Yliopistolla on suuri joukko opiskelijajärjestöjä liittyä tai voit osallistua Law Schoolin omien opiskelijoi- den johtavien jatkoyhteisöjen kanssa auttaa sinua luomaan ystävyyssuhteita luokan ulkopuolelle.

Opiskelijayhteisöt

Edinburgh Law Postgraduate Hub järjestää sosiaalisia tapahtumia auttaakseen Law Schoolin jatko-opiskelijoiden tutustua toisiinsa.

Edinburgh Law Connections on alumniyhteisö erityisesti LLM- tai MSc-tutkinnon suorittaneille. Ryhmä järjestää säännöllisiä verkostoitumistilaisuuksia entisten opiskelijoiden kanssa.

Tarjoamme runsaasti valinnanvaraa

Olitpa harkitsemassa tohtorintutkintoa tai opetettua ohjelmaa, löydätte poikkeuksellisen paljon aiheita, joita tarjotaan täällä, rikosoikeudesta kauppaoikeuteen tai henkisestä omaisuudesta kansainväliseen pankkisääntelyyn.

Voit opiskella täällä Edinburghissa tai kaukaa verkko-oppimisohjelmien ansiosta.

Sijainnit

Edinburgh

Osoite
David Hume Tower
George Square
Edinburgh

EH8 9JX Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin