ITM University, School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ITM Law School on seuraavan sukupolven Law School perustettu tarkoituksena tarjota maailmanluokan lainopillinen koulutus, jonka tavoitteena on valmistella juristit, jotka pelaavat ratkaisevan johtotehtävissä, paitsi puolestapuhujina harjoitellaan tuomioistuimissa, vaan myös tutkijoita, lainsäätäjät, tuomarit, päättäjät, virkamiehet, kansalaisyhteiskunnan aktivistit sekä lakimiehenä yksityisen sektorin ylläpitäminen korkeimpia ammattietiikka ja henki julkisen palvelun.

Hon'ble Intian presidentti SMT. Pratibha Devisingh Patil avajaisissa National Law School of Delhi University 3. syyskuuta 2008 korostetaan, että "... Elämme haastavia aikoja, jolloin valtavia muutoksia tapahtuu maailmassa. Oikeusjärjestelmissä on selviydyttävä vaikutus 21. vuosisadan teknologian aloilla tietotekniikan, biotekniikan, lääketieteen ja tekijänoikeuksia. Liiketoiminnan ja kaupankäynnin nyt toimia kansainvälisessä ympäristössä. Lainopillinen koulutus on luotava lain ammattilaisia ​​vastaamaan uusiin haasteisiin ja mitat toimintatapansa globaalisti integroitu maailmassa. Kansainvälisen oikeuden asiantuntijoita ja tietoa oikeusjärjestelmien muissa maissa puuttuu edelleen maassamme. Laki kursseja on otettava kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen näkökulmia opetussuunnitelmien sekä tarvittavat valmiudet ymmärtää kansallisen lainsäädännön ... "Hon'ble Intian pääministeri, tohtori Manmohan Singh taas vihkimässä konferenssin kansallisen kuulemisen toisen sukupolven uudistukset Legal Education New Delhi 01 toukokuu 2010 perustellusti todennut, että "... haastavimmista tehtävistä lainopillinen koulutus Intiassa on löydettävä sopiva tasapaino sen varmistamiseksi, että opiskelijat opetetaan oikeudenmukainen sekoitus kursseja, jotka antavat heille tietoa ja koulutusta Intian lainsäädännön, mutta samaan aikaan valmistaa heitä kohtaamaan globalisaation haasteita, joissa kotimaisten oikeudellisia mekanismeja vuorovaikutuksessa sekä kansainvälisiä että ulkomaisissa oikeusjärjestyksissä. Tämä vuorovaikutus on menossa syventää tulevina vuosina, ja meidän oikeustieteellisten tiedekuntien on valmistauduttava vastaamaan haasteeseen ... "Tietäen perusteellisesti hyvin, että tänään, lainopillinen koulutus on täytettävä paitsi vaatimuksia Bar ja uusiin tarpeisiin kaupan, kaupan ja teollisuuden mutta myös vaatimukset globalisaation ITM Law School takaa akateemista huippuosaamista ja valmistella juristit, varustautunut vastaamaan uusiin haasteisiin ja mitat kansainvälistymisen, jossa luonne ja organisointi lainsäädäntöä ja oikeuskäytäntöä noudattaen on meneillään paradigman muutos. ITM Law School sitoutumista tiukka ja jännittävä oikeustieteellinen koulutus liittyy läheisesti ITM yliopiston sitoutuminen tie murtaa stipendin. Käyttämällä monenlaisia ​​menetelmiä ja saattaa kantaa oivalluksia lukuisia muita tieteenalojen, tiedekunnan ITM Law School tulee luotaavat syvyyksiin kaiken.

ITM Law School on paikka jatkuvan toiminnan ja leppymätön elinvoimaa. Joukko kokemuksia ja tilaisuuksia Law School tarjoaa; erilaisia ​​akateemisia ja kerhotoimintaa sekä erilaisia ​​ja opiskelijat tekevät joka päivä potentiaalia seikkailu jokaiselle opiskelija ILS.

Sijainnit

Gurugram

Osoite
ITM University
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Haryana, Intia