Lue virallinen kuvaus

UNIVERSITAS GADJAH MADA on yksi Indonesian vanhimmista yliopistoista, ja UNIVERSITAS GADJAH MADA toimii koulutuksen heräämisen pilarina Indonesiassa ja pyrkii olemaan Pancasilan puolustaja ja levittäjä.

UNIVERSITAS GADJAH MADA : ssa opiskelijoille tarjotaan laaja valikoima mahdollisuuksia kehittää luovuutta ja innovaatiota UNIVERSITAS GADJAH MADA modernin infrastruktuurin ja tietotekniikan avulla. Maailmanluokan tutkimusyliopistona UGM on kiinnittänyt suurta huomiota tutkimustoimintaan motivoimalla tiedekunnan jäseniä sekä opiskelijoita opiskelemaan ja julkaisemaan tutkimuksiaan. Lisäksi tätä työtä vauhditetaan kehittämällä 25 tutkimuskeskusta eri tieteenaloille. UGM on varustettu pelkästään resursseilla 3 608 tiedekunnan jäsentä ja 4 324 työntekijää, jotka ovat vahvasti sitoutuneet tekemään UGM: stä parhaan yliopiston ja merkittävän opetusviitteen Indonesiassa.

Esittelyssä UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA on Indonesian julkinen UNIVERSITAS GADJAH MADA joka sijaitsee Yogyakartassa Indonesiassa 19.12.1949. UGM on Indonesian vanhin ja suurin korkeakouluopisto. Yogyakartassa, Indonesiassa sijaitseva 360 hehtaarin yliopisto koostuu 18 tiedekunnasta, 68 perustutkinto-opinto-ohjelmasta, 23 tutkinto-opinto-ohjelmasta, 104 master- ja erikoisopinto-ohjelmasta ja 43 tohtoriohjelmasta.

Sillä on noin 55 000 opiskelijaa, 1 187 ulkomaalaista opiskelijaa ja 2500 tiedekunnan jäsentä. UNIVERSITAS GADJAH MADA on katsottu yhdeksi Indonesian arvostetuimmista yliopistoista.

UGM on toteuttamassa Educopolis-aluetta, joka on yliopistojen tekemä askel luodakseen suotuisan ympäristön oppimisprosessin jatkuvuudelle. Näitä ponnisteluja pyritään kehittämään monitieteisen yhteistyön kehittämisessä ja vastaamaan ekologisiin kysymyksiin yliopiston vision saavuttamiseksi. Osa vaiheista on pilaantumisen ja ajoneuvojen pakokaasupäästöjen vähentäminen, jalankulkijoiden kehittäminen, kampukselle saapuvien ajoneuvojen rajoittaminen, uusien asuntoloiden rakentaminen kampukselle, pysäköintitaskujen kehittäminen, puiden vihreä istutus ja paljon muuta.

Yogyakartan erityisalue, jossa UGM sijaitsee, on yksi Indonesian pienimmistä maakunnista, ja se on tunnettu laajasti jaavan kulttuurikeskuksena sekä oppimiskeskuksena. Siinä on 3 400 000 asukasta, joista 511 000 asuu Yogyakartan kaupungissa. Sen nimeäminen oppimiskeskukseksi on tunnusomaista 120 valtion ja yksityisen korkea-asteen oppilaitoksen olemassaolosta, joiden opiskelijaväestö on yli 300 000.

Näkemys

Ollakseen erinomainen ja innovatiivinen maailmanluokan yliopisto, joka on täynnä kansakunnan kulttuuriarvoja, jotka perustuvat Pancasilaan valtion ideologiaksi ja jotka on omistettu kansakunnan kiinnostukselle ja ihmiskunnalle.

Tehtävä

Toteuttaa koulutusta, tutkimusta ja yhteiskunnallista palvelua sekä säilyttää ja kehittää yhteiskunnalle erinomaista ja hyödyllistä tietoa.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

UNIVERSITAS GADJAH MADA

Oikeustieteiden maisteri (LLM) luokka UGM: n oikeustieteellisessä tiedekunnassa on suunniteltu täyttämään eri alojen asiantuntijoiden tarpeet, jotka ovat merkittäviä Indo ... [+]

Oikeustieteiden maisteri (LLM) luokka UGM: n oikeustieteellisessä tiedekunnassa on suunniteltu täyttämään eri alojen asiantuntijoiden tarpeet, jotka ovat merkittäviä Indonesialle sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa ainutlaatuisia moduuleja, joilla parannetaan opiskelijoiden tietämystä ja kykyä analysoida lakia Indonesian kontekstissa sekä edistää oikeuden kehitystä globaalissa kontekstissa. Varustettu LLM tutkinto, meidän alumnit on suunnattu pystyä täyttämään kriittisiä oikeudellisia virkaa monenlaisilla aloilla, monikansallisista yrityksistä kansainvälisiin järjestöihin.

Keskittymisalueidemme kautta LLM-opiskelijat altistuvat UGM: n yhteistyökumppaneiden yliopistojen lehtoreiden asiantuntemukselle eri puolilta maailmaa. Mahdollisuudet ovat avoinna lukuisille vaihto- ja kaksoistutkinto-ohjelmille, joissa on räätälöityjä ohjelmia Queenslandin yliopistolle, Queen Mary University Londonille, Rotterdamin Erasmus-yliopistolle, Leidenin yliopistolle, Readingin yliopistolle ja muille tunnetuille yliopistoille kaikkialla maailmassa.... [-]

Indonesia Yogyakarta
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi