Lue virallinen kuvaus

Truman Bodden Law School

Truman Bodden Law School sijaitsee George Townissa, Caymansaarten pääkaupungissa ja on ollut toiminnassa vuodesta 1982.

Law School on mukana Yhdistyneen kuningaskunnan Liverpoolin yliopistossa, joka vahvistaa ja myöntää perustutkinto-ohjelman. Liverpoolin yliopisto on Russell Group University (vastaa Yhdysvaltain Ivy League) ja siksi tutkinto on kansainvälisesti tunnustettu.

Mitä me teemme

Law Schoolin tavoitteena on yhteistyössä Liverpoolin yliopiston kanssa tarjota perustutkintoa LL.B-tutkintoon, ja antaa opiskelijoille korkeakoulututkinnon taso, joka vastaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja muissa palveluntarjoajia. oikeudellista koulutusta koko yleisen oikeuden alueella.

Tällöin lakikoulu pyrkii tarjoamaan opiskelijoilleen ympäristön, joka kannustaa ja auttaa heitä saavuttamaan täyden potentiaalinsa tietämyksen ja akateemisen laadun saavuttamisessa.

Law Schoolin tarjoamien kurssien on tarkoitus olla hyödyksi paitsi niille opiskelijoille, jotka haluavat päästä oikeushenkilökuntaan, myös niille, joilla on useita muita ammatillisia uramahdollisuuksia.

International Finance on Law Schoolin tarjouksen uusin lisäys. LLM-maisteriohjelmaa kansainvälisessä rahoituksessa, joka on saatavana myös jatko-tutkintotodistuksena, tarjotaan kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti, ja he tulevat sisään syyskuussa.

Jatko-opinnoissa lakikoulu tarjoaa myös ammatillista oikeudellista koulutusta neljännen vuoden ammattikurssin muodossa, joka Clerkshipin artikkeleiden päätyttyä johtaa tutkintoon Caymansaarten lakimiehenä. Kurssin tarkoituksena on myös tarjota oikeudellista koulutusta vastaavalla tasolla kuin vastaavilla ammatillisilla kursseilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja koko yleisen oikeuden alueella.

Lakikoulun tavoitteena on antaa opiskelijoille syvällinen tuntemus englannin ja Caymansaaren lainsäädännöstä ja samalla kehittää siirrettäviä taitoja, kehittyneitä tutkimusvalmiuksia, analyysin taitoja, loogista ajattelua, tiivistymistä ja kriittistä kykyä.

Oikeustieteiden tiedekunta pyrkii edistämään tietoisuutta oikeudellisten, eettisten ja moraalisten kysymysten kannalta, jotka ovat merkityksellisiä lakisääteisten sääntöjen ja oikeuskäytännön kehittämisessä.

Perusopiskelija: noin 100; edustaa henkilöstön ja opiskelijan suhdetta 10: 1

Viimeinen hakemuspäivä syyskuun 2019 saapumiseen: heinäkuun 2019 lopussa

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

LLB

Truman Bodden Law School

Pitkään vakiintunut LLB-tutkintomme on arvostettu ohjelma, joka on ainoa hyväksytty LLB, joka on myönnetty ja opettanut yhdessä Liverpoolin yliopiston kanssa Karibian alu ... [+]

Oikeustieteen kandidaatti - LLBYleiskatsaus

Pitkään vakiintunut LLB-tutkintomme on arvostettu ohjelma, joka on ainoa hyväksytty LLB, joka on myönnetty ja opettanut yhdessä Liverpoolin yliopiston kanssa Karibian alueella. Caymansaarten perustutkinto-ohjelman Truman Bodden Law School (TBLS) edut sisältävät kokemuksen opiskelusta saunaparatiisissa, jossa on rento elämäntapa.

Se antaa myös opiskelijoille lisäetuna saada tiukka tutkinto, joka on vahvistettu ja valvottu arvostetun Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistossa. Lisäksi hän saa lisäpalkinnon pienryhmien opetuksesta, yksilöllisestä huomiosta ja aidosta avoimesta ovesta. Tämä on todellakin ihanteellinen ympäristö budjetti-asianajajalle, joka opiskelee ja viihtyy oman akateemisen tiimimme valvonnassa. Law School tarjoaa erinomaisen palautteen nykyisiltä opiskelijoilta, jotka väittävät, että saadun opetuksen henkilökohtainen kosketus ja laatu ovat "poikkeuksellisia".... [-]

Caymansaaret Caymansaaret verkossa
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

OTK

Truman Bodden Law School

Ansaitse oikeustieteen maisteri (LL.M) tai jatkotutkinto (PGDip) International Financeissa maailman viidenneksi suurin finanssikeskus, joka on tunnettu rahoituspalvelujen ... [+]

Ohjelman ääriviivat

LL.M ja PGDip kansainvälisessä rahoituksessa: laki ja sääntely ovat uudet jatko-opinnot, joita Truman Bodden Law School , Grand Cayman, tarjoavat yhdessä Liverpoolin yliopiston kanssa.

Ohjelmat tarjoavat huippuluokan oikeudellista koulutusta ja tarjoavat kokeneen Truman Bodden Law School luennointiryhmän sekä Liverpoolin yliopiston kattavat resurssit ja asiantuntemuksen.

Tarjolla on kaksi opiskelurataa: LL.M tai jatko-tutkinto sekä kansainvälisessä rahoituksessa: laki ja asetus.

Ohjelmat on suunniteltu palvelemaan yksilöiden tarpeita, jotka etsivät kehittyneitä oikeudellisia tietoja kansainvälisestä rahoituksesta ja sääntelystä sekä oikeudellisessa ammatissa että ilman sitä.... [-]

Caymansaaret Caymansaaret verkossa
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Truman Bodden Law School
Osoite
Truman Bodden Law School Old CIBC Building, 54 Edward St, 2nd & 3rd floor
George Town Caymansaaret verkossa, Caymansaaret
Verkkosivusto
Puhelin
+1 345-945-0077