Ghent University Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

- Kansainvälinen maisteri syventävän kriminologian tutkimuksen alalta.

Vaikka osallistuminen varatuomari ja MSc ohjelmat edellyttää riittävää taloudellista tukea, sisäänpääsy päätökset tehdään riippumatta hakijan ' henkilökohtainen varoja. Myöhemmät taloudellista tukea koskevat päätökset antavat opiskelijoille, jotka tarvitsevat ulkoista taloudellista tukea, arvioida hakemuksensa taloudellisen toteutettavuuden.

Gentin yliopisto ' s 11 tiedekuntaa koostuvat 125 osastojen, joka tarjoaa laadukkaita, tutkimukseen perustuvaa ohjelmiin useilla eri tieteenalojen. Kansainvälinen opiskelijoista (11,5%) todistaa laatua ja monipuolisuutta Ghentin yliopiston ' koulutukseen ja tutkimukseen. Gentin yliopisto on 61. paras yliopisto Shanghain listalla vuonna 2018. Kaikki nämä tekijät yhdessä vahvan kansainvälisen painopisteen kanssa tekevät Gentin yliopistosta Euroopan ylin yliopisto.

Lakikoulu

peoppe

Virallinen opetuskieli on hollanti, paitsi erityiset englannin kielen jatkotutkinto-ohjelmat, kuten LLM & MSc meritieteiden ohjelmissa.

Tiedekunnassa on yli 80 professoria ja noin 90 avustajaa, jotka opetuksen lisäksi harjoittavat laajasti tutkimusta, kirjoittamista, luentoja ja julkista palvelua. Monilla sen jäsenillä on kansainvälinen maine erikoistumisalalla, he osallistuvat kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin ja heidät kutsutaan asiantuntijoiksi julkisen politiikan valmistelussa. LLM-ohjelmissa useat ulkomaiset professorit, joilla on kansainvälinen maine, vahvistavat tiedekunnan erityiskursseja.

Ghent University Law School kuuluu alumniin entinen Belgian pääministeri Guy Verhofstadt sekä muut Belgian liittohallituksen ja flaamilaisten hallitusten merkittävät ministerit, kassaatiotuomioistuimen, perustuslakituomioistuimen ja Belgian valtioneuvoston jäsenet.

OTK

LLM-ohjelma koostuu kolmesta erikoistuneesta LLM ' sta, joista mahdolliset jatko-opiskelijat voivat valita:

  • Kansainvälisen liiketoiminnan oikeustieteen kandidaatti; tai

12883_program_highlights.png

12880_3.png

Päivitetty ”Lakimiesten taidot” -kurssi koostuu seuraavista lohkoista:

  • Hallitsee laillisen englannin kielen sekä lakimiesten juridisen tutkimuksen ja esitystaiton
  • Harjoittelu kansainvälisenä asianajajana ja tutustuminen asianajotoimiston elämään
  • Crash-kurssiseminaari kaupallisten sopimusten laatimisesta

Osallistuminen tuomioistuksiin

  • Willem C. Vis Kansainvälisen kaupallisen välimiesmenettelyn tuomioistuin
  • Hakijalomakkeen mukainen riittävä taloudellinen tuki joko henkilökohtaisin taloudellisin keinoin tai taloudellisen tuen avulla. Huomaa, että LLM-ohjelman lukukausimaksu on 5624,30 euroa.
  • Hakea pääsyä LLM-ohjelmaan kaikki vaadittavat asiakirjat.

Yliopistojen taloudellisesta tuesta tehdään päätökset maahanpääsypäätösten jälkeen.

Taloudellinen tuki

Sijainti

Opiskelu Gentissä on totta työskennellessään Euroopan sydämessä! Bryssel ja sen monet EU: n toimielimet ovat vain lyhyen, mukavan ja kätevän junamatkan päässä. Haagin, Luxemburgin ja Strasbourgin kaikki tärkeimmät institutionaaliset pääkaupungit ovat itsessään alle päivän matkan päässä täältä, ja Brysselin kanssa vierailemme suurimmassa osassa niistä loman aikana. Ja tietysti niille teistä, jotka haluavat tutustua Euroopan suuriin metropoleihin, Ghent on upea portti.

Ghent Law School sijaitsee Universiteitstraat 4-6, 9000 Ghent, Belgium. Gentin yliopiston päähallintorakennus, pääosasto, sijaitsee osoitteessa Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent, Belgia.

Gentin kaupungissa on yliopiston ja muiden korkeakoulujen kanssa noin 50 000 opiskelijaväestöä. Asuntomarkkinat ovat siis ymmärrettävästi venyneet. Tuleville ulkomaisille opiskelijoille sopivan majoituksen löytäminen on täydellistä, mutta se saattaa vaatia jonkin verran vaivaa ja joustavuutta. Oleellisesti kahdella tapaa löytää sopiva asunto: yksityisten markkinoiden tai yliopistoasuntojen kautta.

Voit hakea majoitusta yliopiston residensseissä LLM-ohjelmaan osallistumisen jälkeen.

12884_student_life.png

Sijainnit

Gent

Ghent University

Osoite
Ghent University Law School
Universiteitstraat 4

BE-9000 Gent, Flanderi, Belgia
Puhelin
+32 (0)9 264 97 00

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin