Lue virallinen kuvaus

build

Gentin yliopisto on yritteliäs yliopisto, jolla on kansainvälinen valitus. Mottomme on "uskalla ajatella": 37 000 opiskelijaa ja 8 000 työntekijää kannustetaan ottamaan kriittisen ajattelun. Pluralismi ja sosiaalinen sitoutuminen ovat filosofiamme kulmakiviä, aivan kuten moninaisuus, osallistuminen ja itsenäinen ajattelu.

Vaikka osallistuminen LLM- ja MSc-ohjelmiin edellyttää riittävää taloudellista tukea, pääsyä koskevat päätökset tehdään hakijan henkilökohtaisista varoista riippumatta. Rahoitustukea koskevat myöhemmät päätökset antavat opiskelijoille, jotka tarvitsevat ulkoista rahoitustukea, arvioida niiden soveltamisen taloudellista toteutettavuutta.

Gentin yliopisto on yksi matalan maan johtavista korkeakoulu- ja tutkimuslaitoksista. Gentin yliopisto sijaitsee historiallisessa, opiskelijaystävällisessä kaupungissa Euroopan kulttuuri- ja talouskeskuksessa, ja se on aktiivinen kumppani monissa kansallisissa ja kansainvälisissä koulutus-, tiede- ja teollisuusyhteistyöverkostoissa. Vaikka Gentin yliopisto on virallisesti hollanninkielinen yliopisto, englantia puhuvat laajasti sekä opiskelijat että henkilökunta. Lisäksi kansainväliset opiskelijat voivat valita monenlaisia englanninkielisiä kursseja ja ohjelmia, kuten LLM-ohjelmistomme.

Gentin yliopiston 11 tiedekuntaa koostuu 125 osastosta, jotka tarjoavat korkeatasoisia, tutkimukseen perustuvia ohjelmia monilla tieteellisillä aloilla. Kansainvälinen opiskelijaväestö (11,5%) osoittaa Gentin yliopiston koulutuksen ja tutkimuksen laadun ja moninaisuuden. Gentin yliopisto on 61. paras yliopisto Shanghain sijoituksessa vuonna 2018. Kaikki nämä tekijät yhdessä vahvan kansainvälisen painopisteen kanssa tekevät Gentin yliopistosta huippuluokan yliopiston Euroopassa.

Law School

peoppe

Law School sijaitsee Gentin kaupungin historiallisessa keskustassa. Samalla kun se sijaitsee useissa historiallisissa rakennuksissa seitsemännentoista ja yhdeksännentoista vuosisadan ajan, sillä on nykyaikaiset opetusmahdollisuudet, kuten erinomaiset kirjastot ja hyvin varustetut tietokoneet.

Virallinen opetuskieli on hollanti, paitsi tietyt englanninkieliset jatko-ohjelmat, kuten LLM

Tiedekunta koostuu yli 80 professorista ja noin 90 apulaisesta, jotka opetuksen lisäksi harjoittavat laajasti tutkimusta, kirjoittamista, luentoa ja julkista palvelua. Monilla sen jäsenillä on kansainvälinen maine erikoisalallaan, osallistuvat kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin ja niitä kutsutaan asiantuntijoiksi yleisen järjestyksen valmistelussa. LLM-ohjelmissa useat ulkomaalaiset professorit, joilla on kansainvälinen maine, vahvistavat erityisopetusta.

Gentin lainopisto on EU: n "Jean Monnetin huippuyksikkö", joka tunnetaan sen asiantuntemuksesta ja käytettävissä olevista resursseista Euroopan unionin lainsäädännössä. Sen läheisyydessä sijaitsevien EU: n toimielinten kanssa Gentin lakikoulu tarjoaa kaikki tarvittavat välineet perusteellisen tutkimuksen tekemiseksi Euroopan unionin ja kansainvälisen kauppaoikeuden lainsäädännöstä ja käytännöistä. Opiskelijat voivat myös hyötyä erinomaisesta kirjastosta, joka kaksinkertaistuu eurooppalaiseksi dokumentaatiokeskukseksi.

Ghent University Law School on tällä hetkellä yksi suurimmista lakikouluista sekä Flanderissa että Belgiassa. Monet sen alumnit ovat merkittävässä asemassa oikeusjärjestelmässä valtion virkamiehinä, tuomareina, kotimaisten ja kansainvälisten asianajotoimistojen jäseninä tai muissa belgialaisissa ja ulkomaisissa yliopistoissa.

Ghent University Law School kuuluu alumnien joukkoon entiseen Belgian pääministeriin ja ALDE-puolueen johtoon, Guy Verhofstadtiin ja muihin Belgian liittovaltion ja Flanderin hallitusten merkittäviin ministereihin, kassaatiotuomioistuimeen, perustuslakituomioistuimeen ja valtioneuvostoon. Belgiassa.

Lisätietoja Ghent University Law School osoitteessa www.ugent.be/re.

LLM-ohjelma

llm

LLM-ohjelma koostuu kolmesta erikoistuneesta LLM: stä, joista mahdolliset jatko-opiskelijat voivat valita:

 • LLM kansainvälisessä ja eurooppalaisessa oikeudessa; tai
 • LLM kansainvälisessä kauppaoikeudessa; tai
 • LLM Euroopan unionin oikeudessa.

Ohjelman erityisluonne antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää tiettyjä taitoja ja osaamista nopeasti kehittyvillä EU: n lainsäädännön aloilla. Kolme LLM-ohjelmaa tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden suunnitella omia opintojaan uransa painopisteiden mukaisesti. Sen avulla he voivat saada asiantuntemusta monista kansainvälisen oikeuden asiaankuuluvista ja ajankohtaisista kysymyksistä. Vaikka kurssit ovat ehkä erikoistuneita ja räätälöityjä opiskelijoiden tarpeiden mukaan, niiden yhteistä on se, että kaikki kolme LLM-ohjelmaa sopivat ihanteellisesti EU: n ulkopuolisille opiskelijoille, jotka tarvitsevat perusteellisen tausta-asetuksen EU: n sääntelyssä ja niille, jotka ovat EU: n sisällä, jotka haluavat paeta kansallisen lainsäädännön maakohtaista tutkimusta.

Lyhyesti sanottuna Ghent University Law School LLM-ohjelma on merkittävä edistysaskel lakimiehille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat EU: n lainsäädännön tuntemusta ja / tai EU: n toimielimiä urakehityksessään. Lisätietoa jokaisesta erikoistuneesta kurssista, opiskelijoille suositellaan vierailemaan LLM-ohjelman virallisella verkkosivustolla.

Hakea opintovuonna 2019-2020 1. lokakuuta 2018 http://www.law.ugent.be/alt="llm/application-form!

LLM-ohjelman kohokohdat

12883_program_highlights.png

Gentin lakikoulun LLM-ohjelmat varmistavat, että Gentin yliopiston LLM-opintoihin lisätään vuosittain uusia urakeskeisiä opetussuunnitelmallisia toimia CV: n vahvistamiseksi (jotta voit varmistaa mielenkiintoisen työn Euroopan tai kansainvälisissä instituutioissa ja organisaatioissa) merkittäviä laki- ja konsultointiyrityksiä).

12880_3.png

Käytännön kurssi ”Oikeudet asianajajille”

Tämä keskeinen LLM-kurssi on alun perin suunniteltu kehittämään lainopiskelijoiden taitoja ja parantamaan heidän sujuvuuttaan ja lukutaitoaan lukemalla, konsultoimalla, käyttämällä ja kirjoittamalla laillista englantia sekä kehittämällä viestintä- ja esitysosaamista. Nykyään tämä kurssi on tulossa yhä jännittävämmäksi ja käytännöllisemmäksi!

Päivitetty ”Oikeudet asianajajille” -kurssi koostuu seuraavista lohkoista:

 • Oikeudellisten englanninkielisten ja oikeudellisten tutkimusten ja esittelytaitojen hallitseminen asianajajille
 • Harjoittelu kansainvälisenä asianajajana ja tutustuminen asianajotoimiston elämään
 • Crash-kurssin seminaari kaupallisten sopimusten laatimisesta
 • Neuvottelu ja sovittelu
 • Johtavien asianajajien, poliitikkojen ja taloustieteilijöiden luentosarja eri puolilta maailmaa.

Annamme sinulle tietoa, taitoja ja tekniikoita työnantajan vaikuttamiseksi ensimmäisenä työpäivänä - juuri sitä me pyrimme!

Osallistuminen oikeustuomioistuimiin

Viime aikoina LLM-opiskelijat ovat saaneet poikkeuksellisen mahdollisuuden osallistua oikeuslaitoksiin osana virallista opetussuunnitelmaa.

Hanki ensikäden kokemusta kirjelmistä ja todista, että olet motivoitunut ja omistautunut opiskelija osallistumalla johonkin seuraavista Moot Courtin kilpailuista:

 • Eurooppalainen oikeus Moot Court
 • Willem C. Vis Kansainvälinen kaupallinen välimiesmenettely
 • Ph. Jessupin kansainvälinen jalostuskilpailu.

"Oikeudellinen klinikka: ihmisoikeudet" valinnaisena kurssina

Opiskelijat työskentelevät niin sanotussa "oikeudellisessa klinikassa" todellisissa projekteissa pienissä ryhmissä. Hankkeisiin voi sisältyä tutkimusta, raportteja tai neuvoja, jotka toimitetaan ihmisoikeusalan toiminnalle. Ne voivat koskea myös tuomioistuimen käsiteltäväksi saatetun asiakirja-aineiston laatimista. Oikeudellinen klinikka valmistelee ilmoittautuneita opiskelijoita tulevaan työhönsä monipuolisemmalla ja kilpailukykyisemmällä kansallisella ja kansainvälisellä ammatillisella ympäristöllä.

Kesäharjoitteluohjelma

LLM-ohjelmamme yrittävät jatkuvasti toimia alustana askeleen eteenpäin opiskelijoiden urakehityksessä: tarjoamme LLM-opiskelijoille jonkin verran uraan suuntautuneita luentoja ja valmennusta, jotta heidät valmistellaan paremmin erilaisiin sovellusprosesseihin ja haastatteluihin, jotka johtavat mahdolliseen kansainväliseen työllisyyteen . Tarjoamme myös LLM-opiskelijoillemme mahdollisuuksia verkostoitumiseen eri vierailutilaisuuksien ja tapahtumien aikana.

Olemme äskettäin esittäneet yhden kuukauden kesän (ei maksettu) harjoitteluohjelman huippuopiskelijoille. Pyrimme vastaamaan korkean tutkinnon suorittaneiden ja potentiaalisten työnantajien etuja ja tarjoamaan työtovereille, jotka ovat saavuttaneet huipputulokset ja vaikuttaneet professoreihin heidän motivaatiollaan onnistua harjoittelemaan Gentin oikeustieteellisessä koulussa yritykset ja kansalaisjärjestöt!

Mentorointiohjelma

Olemme käynnistäneet tämän ohjelman niin, että voit keskustella urasuunnitelmistasi ja saada neuvoja valoisilta ja kokeneilta alumniltamme, jotka tulevat ja jakavat tietoa ja käytännön kokemusta kanssasi, asianajajien kanssa, eri luentojen ja valmennustilaisuuksien kautta!

Sisäänpääsyvaatimukset

Opiskelijat ovat oikeutettuja ottamaan vastaan, jos he täyttävät seuraavat hyväksymisperusteet:

 • Oikeudellisen tutkinnon suorittaminen, eli se, missä määrin hänen kotimaassaan on oikeutta harjoittaa oikeushenkilöitä. Opiskelijat voivat opiskella heidän viimeisimmässä opinnoissaan, ja ne voidaan myöntää ehdollisesti, edellyttäen, että tutkinto suoritetaan onnistuneesti.
 • Poikkeuksellisesti voidaan hakea myös opetussuunnitelman tutkinnan jälkeen ja niiden hankkimien pätevyyksien perusteella, jotka eivät ole oikeustieteellisiä. Tällaisessa tapauksessa pääsyä voidaan rajoittaa noudattamiin kursseihin.
 • Esittää todiste riittävistä englanninkielisistä taidoista (sovelletaan kaikkiin englanninkielisiin puhujiin. Tarvitsemme vähintään 560 pistettä TOEFL-paperille, 95 Internet-pohjaiselle TOEFL: lle tai 7: lle IELTS: lle. mahdolliset ehdokkaat, jotka ovat suorittaneet vähintään yhden vuoden opintokurssin (60 op), englanninkielisessä korkeakoulussa (esitettäessä vastaavan asiakirjan, joka osoittaa tällaisen ohjelman suorittamisen).
 • Riittävän taloudellisen tuen saaminen, kuten hakemuslomakkeessa ilmoitetaan, joko henkilökohtaisilla varoilla tai rahoitustuen avulla. Huomaa, että LLM-ohjelman lukukausimaksut ovat 5524,30 euroa.
 • Voit hakea LLM-ohjelmaan kaikki tarvittavat asiakirjat.

Akateemisen vuoden 2019-2020 hakemusprosessi on avoinna 1.10.2018! Hae täältä: http://www.law.ugent.be/llm/application-form

Hakemusmenettely

Valintaprosessia koordinoi Law Schoolin kansainvälisten suhteiden komitea. Opiskelijoita valittaessa komitea ottaa huomioon akateemisen potentiaalin, tarkoituksen vakavuuden ja motivaation. Valinta on kunnianosoitus paitsi hakijan aikaisemmille suorituksille myös hänen uskottavalle kyvylle menestyä hyvin vaativassa LLM-ohjelmassa ja osallistua LLM-ryhmään.

Gentin lainopisto ei syrjitä mitään hakijaa rodun, värin, kansallisuuden tai etnisen alkuperän, uskonnon, iän, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, avioliiton tai vanhempien aseman, vamman, tulon tai henkilökohtaisen rahoituksen perusteella.

Vaikka osallistuminen LLM-ohjelmaan edellyttää riittävää taloudellista tukea, pääsyä koskevat päätökset tehdään hakijan henkilökohtaisista varoista riippumatta. Rahoitustukea koskevat myöhemmät päätökset antavat opiskelijoille, jotka tarvitsevat ulkoista rahoitustukea, arvioida niiden soveltamisen taloudellista toteutettavuutta.

Lukukausimaksu ja maksut

Gentin yliopisto on valtionyliopisto, ja sen politiikka on pitää opetusta mahdollisimman vähäisenä (LLM-ohjelman osalta se on 5524,30 euroa). Yliopisto tarjoaa kuitenkin vain vähän Top-Up-apurahoja, joiden yksityiskohdat löytyvät yliopiston verkkosivuilta.

Itse LLM-ohjelmalla ei ole rahoitusta stipendeihin, joilla tuetaan elinkustannuksia Gentissä. Toisaalta LLM-ohjelma tarjoaa rajallisen määrän apurahoja tai osittaisia / täydellisiä opintovapautuksia riippuen sen budjettirajoista ja hakijoiden tarpeesta.

On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että taloudelliset rajoitteet vähentävät tyypillisesti apurahojen / luopumisten määrää selvästi alle heidän kysyntänsä. Siksi hakijoita kehotetaan voimakkaasti olemaan taloudellisesti itsetukea joko henkilökohtaisilla keinoilla tai kolmannen osapuolen väliintulolla.

Yliopistojen taloudellista tukea koskevat päätökset tehdään maahanpääsyä koskevien päätösten jälkeen.

Taloudellinen tuki

LLM-ehdokkaita kannustetaan tutkimaan LLM-ohjelman ulkopuolelle jäävää taloudellista tukea. On kuitenkin korostettava, että LLM-ohjelma ei voi tarjota teknistä tai logistista tukea näille ulkoisille sovellusprosesseille, lukuun ottamatta suosituksia ja / tai tarvittaessa sovelluksen tai valinnan vahvistuksia.

Sijainti

grad

Opiskelu Gentissä on totta työskennellä Euroopan sydämessä! Bryssel ja sen monet EU: n toimielimet ovat vain lyhyen, mukavan ja kätevän junamatkan päässä. Haagissa, Luxemburgissa ja Strasbourgissa kaikki tärkeimmät institutionaaliset pääkaupungit ovat yksinään vähemmän kuin päiväretki täältä, ja Brysselin ohella vierailemme useimmissa niistä vierailusi aikana. Ja tietenkin niille teistä, jotka haluavat tutustua Euroopan suuriin metropoleihin, Gent on loistava yhdyskäytävä.

Pääset suoraan Euroopan suurnopeusjunaverkkoon ja suurella kansainvälisellä lentoasemalla lähes käden ulottuvillasi, joten voit vierailla Pariisissa, Lontoossa, Berliinissä ja monissa mielenkiintoisissa kohteissa hatun pudotessa. Pidämme sinut kiireisinä, mutta sinulla on myös aikaa tutustua joihinkin Euroopan suuriin kaupunkeihin omalla mukavuudellasi ja minimoida hämmennystä.

Gentin lakikoulu sijaitsee Universiteitstraat 4-6, 9000 Gentissä, Belgiassa. Gentin yliopiston hallintorakennus, rektori, sijaitsee Sint-Pietersnieuwstraat 25: ssä, 9000 Gentissä, Belgiassa.

majoitus

Gentin kaupunki on yliopiston ja muiden korkeakoulujen kanssa noin 50 000 opiskelijaväestön. Asuntomarkkinat ovat siis ymmärrettävästi venytetty. Saapuvien ulkomaisten opiskelijoiden löytäminen sopivan asunnon löytämiseksi on täysin mahdollista, mutta saattaa vaatia jonkin verran työtä ja joustavuutta. Periaatteessa on kaksi tapaa löytää sopiva asunto: yksityisillä markkinoilla tai University Housingin kautta.

Voit pyytää majoitusta yliopiston asuinpaikoissa LLM-ohjelmaan ottamisen jälkeen.

Opiskelijaelämä

12884_student_life.png

Yliopistomme ja lakikoulumme vaihto-ohjelmia on lukuisia yliopistoja kaikkialla maailmassa. Lakikoulu houkuttelee vuosittain satoja ulkomaalaisia opiskelijoita. LLM-luokkasi heijastaa tätä kulttuurista monimuotoisuutta. LLM-professoreihisi ja luennoitsijoihin kuuluu vierailevia kansainvälisiä asiantuntijoita. LLM-kokemuksesi Gentissä on näin ollen paljon enemmän kuin akateeminen koulutus. Se on myös elinikäinen kulttuurikokemus. Tapaat, opiskelet ja elät mielenkiintoisten ja lahjakkaiden ihmisten kanssa eri puolilta maailmaa. Sinä jätät tämän paikan rikastetuksi ja valistuneeksi ihmiseksi, jolla on parempi käsitys nykymaailmasta ja siteistä ja siteistä, jotka ylittävät monia rajoja. Jos haluat lisää valokuvan näyttökertoja, käy FB-sivuillamme, jossa päivitämme usein arvokkaita vinkkejä ja ajankohtaisia aktiviteetteja - akateemisia ja ulkopuolisia: www.facebook.com/llmugent.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

OTK

Ghent University Law School

Euroopan unionin oikeuden LLM: ssä esitellään Gentin oikeustieteiden korkeakoulun tunnetuin asiantuntemus EU: ssa ... [+]

Euroopan unionin oikeuden LLM: ssä esitellään Gentin oikeustieteiden korkeakoulun parhaiten tuntema asiantuntemus EU: n lainsäädännössä oppilaille, jotka haluavat erikoistua Euroopan unionin lainsäädäntöön ja instituutioihin. Huolellisesti yhdistämällä pakolliset keskeiset kurssit ja valinnaiset erikoiskurssit opiskelijat saavat kaiken kaikkiaan korkean tason EU: n lainsäädännön koulutuksen ja säilyttävät keskittymisvapauden henkilökohtaiseen uraan tai tutkimustarpeisiin. Gentin lakikoulu on EU: n Jean Monnet'n huippuyksikkö, joka tunnustetaan sen asiantuntemuksesta ja käytettävissä olevista resursseista Euroopan unionin oikeuteen. Sen läheisyydessä sijaitsevien EU: n toimielinten kanssa Gentin lainopisto tarjoaa kaikki tarvittavat välineet perusteellisen tutkimuksen tekemiseksi Euroopan unionin lainsäädännöstä ja käytännöistä. Opiskelijat voivat myös hyötyä erinomaisesta kirjastosta, joka kaksinkertaistuu eurooppalaiseksi dokumentaatiokeskukseksi. LLM tarjoaa yhä laajemman ja entistä laajemman integraation Euroopan unionissa ja yhä globaalimmassa oikeudellisessa ympäristössä lisälakia, joka on tärkeä kansainvälisillä työmarkkinoilla. Ohjelman erityisluonne antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää tiettyjä taitoja ja osaamista nopeasti kehittyvillä EU: n lainsäädännön aloilla. Lyhyesti sanottuna Ghent University Law School LLM-ohjelma on merkittävä edistysaskel lakimiehille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat EU: n lainsäädännön tuntemusta ja / tai EU: n toimielimiä urakehityksessään. Opetussuunnitelma: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]

Belgia Gent
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ghent University Law School

Euroopan oikeuden LLM-ohjelma on omistettu Euroopan unionin oikeudelliselle ympäristölle. Tämä ympäristö koostuu EU: n lainsäädännöstä, mutta myös kansainvälisestä oikeud ... [+]

Kansainvälisen ja eurooppalaisen oikeuden LLM tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja opiskelijoille, joilla on kansainvälinen ura tai tutkimus. Sen avulla opiskelijat voivat käsitellä kursseja monista eurooppalaisista (EU) tai kansainvälisistä aiheista, mikä mahdollistaa heidän henkilökohtaisten etujensa ja uran tarpeidensa mukaisen koulutusohjelman. Ghent University Law School on laaja valikoima englanninkielisiä kursseja monenlaisista eurooppalaisista ja kansainvälisistä kysymyksistä. LLM-ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suunnitella omat opintojaan uransa painopisteiden mukaisesti. Sen avulla he voivat saada asiantuntemusta monista kansainvälisen oikeuden asiaankuuluvista ja ajankohtaisista kysymyksistä. Opiskelijoille, jotka pyrkivät kehittämään laajalti taitojaan ja tietämystään kansainvälistä uraa varten, tämä ohjelma tarjoaa parhaan mahdollisen henkilökohtaisen valmistelun. Samalla kun opiskelijat voivat keskittyä tiettyihin kiinnostaviin aiheisiin, se täyttää myös niiden opiskelijoiden tarpeet, jotka etsivät yleistä eurooppalaista ja kansainvälistä oikeudellista koulutusta. Sen yhdistelmä akateemisia ja käytännön taitoja moduulit, ohjelma valmistelee opiskelijoita kansainväliseen työelämään, joka on yhä todellisuutta lain ammattilaisia ympäri maailmaa.... [-]

Belgia Gent
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ghent University Law School

Kansainvälisen liiketoiminnan oikeustieteen LLM on lippulaivaohjelma opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua kansainvälistyvän maailman liiketoimintatapojen kansainväli ... [+]

Kansainvälisen kauppaoikeuden LLM on lippulaivaohjelma opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua kansainvälisen maailman liiketoimintakäytännön kansainvälisiin oikeudellisiin näkökohtiin. Vaikka se sallii jonkin verran henkilökohtaista valinnanvaraa, se ohjaa oppilaita kohti kansainvälisen liike-elämän keskeisiä oikeudellisia tekijöitä, mikä takaa edistyksellisen asteen, jolla on todellista lisäarvoa yrityskeskeiseen uraan. Gentin LLM kansainvälisessä kauppaoikeudessa antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada perusteellista tietoa kaikista käytännön aloista ja on suunnattu tuleville tai jo kokeneille lakimiehille ja sisäiselle neuvonantajalle, joka käsittelee kaupallisia, yritystoiminnan, arvopapereiden ja pankkien oikeudellisia kysymyksiä sekä kansainvälisiä taloudellisia laki. Tunnetun Financial Law Institutein ympärille rakennettu ohjelma yhdistää professoriensa asiantuntemuksen kokeneiden ammattilaisten asiantuntemukseen sellaisilla alueilla kuin M... [-]

Belgia Gent
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Introducing Ghent University

Ghent University
Osoite
Ghent University Law School Universiteitstraat 4
BE-9000 Gent, Flanderi, Belgia
Verkkosivusto
Puhelin
+32 (0)9 264 97 00