The College of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin

TEHTÄVÄ

The College of Law on juristien ammattikäytäntökoulu. Olemme myös suurin harjoittelukeskeisen koulutuksen tarjoaja Australiassa.

Tavoitteenamme on parantaa lakiasiantuntijoiden ammattitaitoa kaikkialla Australiassa tarjoamalla innovatiivisia, käytännönläheisiä oikeusturvakoulutusta.

VAIHTOEHDOSTA

The College of Law on ollut käytännön oikeudellisen koulutuksen kärjessä vuodesta 1974 lähtien. Yli 60 000 valmistuneesta työskentelee alan kaikkien ulottuvuuksien alla - ja olemme yksi Australian ja Uuden-Seelannin legitiimikoulutuksen luotettavimmista nimistä.

Mutta mikä erottaa meistä, meidän on keskityttävä lainsäädännön käytännön puolelle ja koulutusohjelmien todelliseen merkitykseen.

Yli 400 työntekijää Australiassa ja Uudessa-Seelannissa - useimmat harjoittelevat asianajajia - työskentelemme ammattiin, ammattiin.

Australiassa korkeakoulu on yksi niistä harvoista yliopistoista, jotka eivät ole yliopistoja saavuttaakseen korkeakoulututkinnon laatu- ja standardointitoimiston itsensä akkreditoivan viranomaisen aseman.

AUSTRALIAN TEOLLISUUDEN KOULUTUS- JA LAATUVAATIMUKSET TUNNUSTAVAT

The College of Law on Australian akkreditointikoulutuksen ja laatustandardin viraston hyväksymä itsearviointiviranomainen. Tämä tarkoittaa, että korkeakoulu on saavuttanut alan erikoisaloilla Australian yliopiston akateemiset standardit, hallintotavan ja laadun.

Uudessa-Seelannissa korkeakoulu on akkreditoitu Uuden-Seelannin pätevyyskirjallisuudella, joka arvioi korkeakoulun olevan erittäin varma opetuksen suorittamisessa. Tämä on korkein saavutettavissa oleva taso.

The College of Law AASIA

The College of Law ja Aasia sen johtaja, Peter Tritt, perustuvat Kuala Lumpurissa Malesiassa. The College of Law Aasian ja Tyynenmeren alue perustettiin vuonna 2016 laajentamaan Collegen toimintaa Aasiaan keskittyen erityisesti uusiin ASEANin talousyhteisöön. The College of Law Aasian ja Tyynenmeren valtio on lisännyt kolme uutta lainkäyttövirtaa College of LLM Applied Law -ohjelmaan.

  • ASEAN 6 rajat ylittävää oikeuskäytäntöä: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-asean
  • Yhteinen lakikirja (Uusi-Seelanti): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-common-law-practice
  • Malesian oikeuskäytäntö: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-malaysia

Tarjoamme myös ammatillisia kehitysohjelmia, jotka tarjoavat sinulle käytännön taitoja, joita tarvitset rakentaa ja kehittää onnistunut ura juridisessa käytännössä. Tarjoamme seuraavia ohjelmia:

  • Kansainväliset oikeudelliset englanninkieliset ja ammatilliset taidot (ILEPS): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-foundation-ohjelmat
  • Jatkuva ammatillinen kehitys (CPD): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-consolidation-ohjelmat

Sijainnit

sydney

Osoite
The College of Law New South Wales, St Leonards Corporate Head Office
2 Chandos Street
St Leonards NSW 2065
Australia

sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia

Auckland

Osoite
Level 8, College of Law Centre
3 City Road, Auckland 1010
New Zealand

Auckland, Auckland, Uusi-Seelanti

Kuala Lumpur

Osoite
The College of Law Asia, Head Office
Level 23, Nu Tower 2
Jalan Tun Sambanthan 50470
Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, Kuala Lumpurin liittovaltion alue, Malesia

Singapore Online

Osoite
Singapore Online, Singapore

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin