Melbourne Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Melbourne Law School on johtaja ja innovaattori oikeudellisessa koulutuksessa ja elävä oppimispaikka, joka arvostaa ideoita, huippuosaamista ja henkistä vaihtoa. Sen rikas historia ulottuu yli 150 vuotta. Melbourne Law School elinvoimainen ja aktiivinen yhteisö koostuu asiantuntija- ja palkitusta opettajasta, vahvasta alumniverkostosta, omistautuneista mentoreista, vierailevista tutkijoista eri puolilta maailmaa, johtavista tutkimuskeskuksista ja -laitoksista sekä kansainvälisistä kumppanijärjestöistämme.

Melbourne Law School rikas historia on kudottu Australian ja kansainvälisen politiikan ja perustuslain uudistuksen kautta liittovaltion nykypäivään.

Vuodesta 1857 lähtien MLS on kouluttanut pääministerit, pääjohtajat, tuomarit, lakimiehet ja tutkijat, ja sen alumnit löytyvät monipuolisista ammateista koko Australiassa ja maailmassa. Merkittäviä alumneja ovat pääministerit Alfred Deakin, Robert Menzies, Harold Holt ja Julia Gillard sekä Victorian pääministeri Rupert Hamer sekä pääsihteerit Sir Ninian Stephen ja Sir Zelman Cowen. Neljä tutkinnon suorittanutta on toiminut Australian päävaltuutettuna, mukaan lukien Sir Owen Dixon, jota pidetään Australian suurin koskaan juristi, Sir Isaac Isaacs, ensimmäinen juutalainen pääministeri ja nykyinen Australian korkeimman oikeuden tuomioistuin. Geoffrey Nettle QC. Kaikkien Melbourne Law School tukeminen ja ajaminen on sen kestävää traditiota ja sitoutumista innovaatioihin.

MLS yhdellä silmäyksellä

Ranking Melbourne Law School on sijalla 1 Aasian ja Tyynenmeren alueella Quacquarellin Symondsin (QS) Maailman yliopistoluettelot aiheittain (2016). QS-rankingissa korostetaan maailman korkeimpia yliopistoja 36 yksittäisessä aiheessa, jotka perustuvat akateemiseen mainettaan, työnantajan maineeseen ja tutkimuksen vaikutuksiin. Kansainväliset yhteydet Melbourne Law School vilkas ja aktiivinen yhteisö koostuu kansainvälisesti tunnetuista opetushenkilöstöistä, vahvoista globaaleista alumniverkostoista, omaperäisistä mentoreista, vierailevista tutkijoista ympäri maailmaa, johtavien tutkimuskeskusten ja instituutioiden sekä monien kansainvälisten kumppaniorganisaatioiden kanssa. Melbourne Law School JD-opiskelijat voivat osallistua vaihto-ohjelmiin, suorittaa kaksoistutkinnon jossakin yhteistyökumppaniensa yliopistoissa ulkomailla ja hakea kansainvälistä harjoittelua tutkintonsa aikana. Melbourne Law School valmistuu myös valmistuneille globaaleille ura-alueille. Yli kolmasosa valmistuneista on työskennellyt tai työskentelevät kansainvälisissä paikoissa.

Tärkeimmät asiat

Tiedekunta

 • Melbourne Law School perustettiin vuonna 1857
 • Avattu 2.5.2002, nykyinen Law School -rakennus sijaitsee osoitteessa 185 Pelham Street, Carlton, yliopiston aukion eteläpuolella
 • Akateemisia ohjelmia ovat Melbourne JD, Melbourne Law Masters ja Graduate Research Degrees. Koulu tarjoaa laaja-alaisia ​​aiheita myös jatko-opiskelijoille sekä yksittäisopintoja
 • Melbourne Law School on yksi yksikön ammattikorkeakoulu, joka toimii monien oikeudellisten aiheiden tutkimuksessa ja opettamisessa 18 tutkimuskeskuksen ja instituutin työn kautta.

tutkijoita

 • Yli 90 jatkuvaa akateemista henkilökuntaa
 • Yli 170 vierailevaa luennoitsijaa, apulaista ja vierailevaa tutkijaa Australiasta ja ympäri maailmaa vuosittain
 • Melbourne Law School akateemiset henkilöt ovat aktiivisesti mukana kansainvälisissä apurahoissa, luennoissa ja tutkijoissa vaihto-ohjelmissa.

alumni

 • Melbourne Law School on yli 18 000 aktiivista alumniä yli 90 maassa
 • Alumnimme ovat johtajia asianajotoimistoissa, julkishallinnossa, julkisessa mielenkiinnolla, liike-elämässä, korkeakouluissa, ei-voittoa ja oikeuslaitoksessa.

Lakikirjasto

 • Lakikirjasto on yksi Australiassa parhaista lakikokoelmista
 • Lakioppilaitoksessa sijaitseva lainkirjasto on historiallisesti rikas kokoelma laillisia tekstejä, joista noin 180 000 painettua volyymia, 30 000 volyymiä mikrofilmissä tai mikrofilmissä
 • Kirjastossa on kolme täysin varustettua atk-laboratorioa, joissa opiskelijat voivat työskennellä kattavan kokoelman verkko-oikeudellisia tietokantoja
 • Kirjasto on suunniteltu tarjoamaan koko kirjaston kokoelma ja esittelemään sitä, minkä ansiosta se on erittäin helppokäyttöinen opiskelijoille, tutkijoille, tutkijoille, vieraileville tutkijoille ja suurelle yleisölle.
 • Lakiakirjastolla on pysyvä näyttely harvinaisista kirjakokoelmista, johon kuuluu 1600-luvun alkupuolelta peräisin olevia harvinaisia ​​juridisia kohteita
 • Laki kirjastoon on myös tilatut tilat, ryhmäkeskustelut ja jatko-opinnot yksittäisille ja yhteistyökykyisille töille.

Sitoumus

 • Melbourne Law School järjestää vuosittain satoja opiskelijoita, alumneja ja julkisia osallistumistilaisuuksia, mukaan lukien suuret julkiset luennot, konferenssit, työpajat ja verkostoitumistoiminnot. Katso tapahtumakalenteristamme tulevista tapahtumista
 • Melbourne Law School viestintäryhmä tarjoaa erilaisia ​​palveluita tiedotusvälineille, jotka pyytävät tietoja Law Schoolista, sen tiedekunnasta, tutkimuksesta, opiskelijoista, henkilöstöstä ja ohjelmista. Kaikki tiedotusvälineet olisi suunnattava tiedotusvälineisiin ja viestintätoimistoon.

grKyllä, lähetä minulle ilmaiset tiedot nyt!

Sijainnit

Melbourne

Melbourne Law School

Osoite
185 Pelham Street, Carlton VIC 3053, Australia

3053 Melbourne, Victoria, Australia
Puhelin
+61 3 8344 4475