Lue virallinen kuvaus

Meistä

ANU on Australian kansallinen yliopisto, jolla on maailmanlaajuinen maine kansainvälisessä, perustuslaillisessa, julkisessa ja yksityisessä oikeudessa. ANU on maailman laajuisesti 12. sijalla maailmassa (QS World Rankings by Subject, 2018).

Yliopisto-, jatko- ja tutkintotodistusten lisäksi ANU Law School tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen ymmärryksen nykyisestä lainsäädännöstä, käytännöstä ja politiikasta. Opetuksen lähestymistapa yhdistää akateemisen tarkkuuden ja käytännön asiantuntemuksen. Opiskelija oppii akateemikoilta ja vierasopettajilta reaalimaailman ammattitaidolla. Pienet luokkakokot tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden vuorovaikutukseen ja yhteydenpitoon akateemisen henkilökunnan kanssa, vierailevien puhujien ja muiden opiskelijoiden vierailulla.

Koko vuoden ajan ANU Law School johtaa mestarikursseja, jotka johtavat johtavat oikeusalan ammattilaiset Australiasta ja ympäri maailmaa. Aikaisemmat mestarikurssit ovat opettaneet Australian korkeimman oikeuden nykyiset ja entiset tuomarit, Australian päämiehen pääneuvos ja Australian asiakaspäällikkö

Yliopisto tarjoaa erilaisia ​​kliinisiä opintojaksoja ja laillisia harjoittelupaikkoja Australiassa, Aasiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa, jotta opiskelijat voivat antaa oikeudellisen tietonsa toiminnalle ja saada todellista ammattikokemusta oikeudellisen koulutuksen aikana.

ANU: lla on kadehdittava tutkimusprofiili, jossa monet sen akateemisen henkilöstön jäsenet tunnustetaan johtajina omilla aloillaan ja erittäin yhdistetty verkosto, johon kuuluu yli 20 000 lain alumniä ympäri maailmaa, mukaan lukien asianajajat, tuomarit, diplomaatit, poliitikot, johtajat, investointipankit, politiikan analyytikoita, tutkijoita ja maailmanlaajuisten yritysten johtajia.

Opiskelee lakia maan pääkaupungissa

Australian kansallisen lakikoulun tavoin ANU tarjoaa opiskelijoille monenlaisia ​​mahdollisuuksia, jotka ovat ainutlaatuisia lain opiskelemisessa kansakunnan pääkaupungissa - kaupunki, jossa liittovaltion lait ja politiikat tehdään.

ANU: n oikeuskoulun läheisyys Australian korkeimpaan tuomioistuimeen, kansainyhteisön tuomioistuimet ja liittovaltion virastot tarjoavat opiskelijoille vertaansa vailla olevaa pääsyä oikeusalan ammattilaisille, oikeuslaitoksen jäsenille ja hallituksen päätöksentekijöille, joista monet ovat ANU-lain alumneja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


Australian National University (ANU) - Law

ANU Juris Doctor (JD) on erottamaton ohjelma, joka on suunniteltu muille kuin oikeushenkilöille (tai muille kuin Australian lakisääteisille tutkinnoille) ja tarjoaa kelpo ... [+]

Ohjelman kuvaus

ANU on Australian huippuluokan yliopisto ja ANU Law School on sijoittunut maailman 12-vuotiaaksi lain tutkimukseen (QS World Rankings by Subject 2018).

ANU JD on kansainvälisesti tunnustettu oikeudellinen pätevyys. JD: n täyttäminen ja tarvittava käytännön oikeudellinen koulutus (PLT) antavat sinulle oikeuden harjoittaa lakia missä tahansa Australiassa ja muissa lainkäyttöalueilla.

ANU-lainopiskelijana opit maailmanluokan akateemikoilta ja vierailevilta luennoitsijoilta, joilla on todellista ammattikokemusta. Pienemmät luokkakoot tarjoavat opiskelijoille enemmän mahdollisuuksia vuorovaikutukseen ja osallistua akateemiseen henkilökuntaan, vieraileviin puhujiin ja muihin opiskelijoihin.... [-]

Australia Canberra
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 10 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Australian National University (ANU) - Law

Avoin laki ja ei-laki tutkinnon suorittaneille, ANU Master of Laws (LLM) on ihanteellinen niille, jotka haluavat saada kehittyneitä oikeudellisia tietoja ja asiantuntijat ... [+]

Ohjelman kuvaus

Edistää urasi oikeustieteen tohtoriksi (LLM) yhdestä maailman johtavista lakikouluista.

ANU on Australian huippuluokan yliopisto ja ANU Law School on sijoittunut maailman 12-vuotiaaksi lain tutkimukseen (QS World Rankings by Subject 2018).

ANU LLM on jatkokoulutus, joka on suunniteltu tarjoamaan harjoittelevia lakimiehiä, pyrkivä ammattilaisia ​​ja viimeisimmän tutkinnon suorittaneita erikoistuneita oikeudellisia tietoja ja taitoja.

Tämä jatko-ohjelma on avoin sekä lakien että muiden kuin lakisääteisten tutkinnon suorittaneille, ja se on ihanteellinen niille, jotka haluavat syventää tietämystään tietyllä oikeusalueella, ne, jotka aikovat tulla uuteen toiminta-alueeseen tai jotka ovat tietoisia oikeudesta. hyötyä heidän urastaan, mukaan lukien julkisen sektorin ammattilaiset, sääntelyviranomaiset ja... [-]

Australia Canberra
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Australian National University (ANU) - Law

ANU: n kandidaatti (Honours) on kansainvälisesti arvostettu maailmanluokan peruskoulututkinto. ANU on Australian huippuluokan yliopisto, jolla on maailmanlaajuinen maine ... [+]

Ohjelman kuvaus

ANU Law (kunnia) on kansainvälisesti arvostettu, maailmanluokan peruskoulututkinto.

ANU on Australian kansallinen yliopisto, jolla on maailmanlaajuinen maine kansainvälisessä, perustuslaillisessa, julkisessa ja yksityisessä oikeudessa. ANU on Australian top-ranking-yliopisto ja se on maailman 12-paikkainen lain opiskeluun (QS World Rankings by Subject, 2018).

ANU Law School tarjoaa perusopiskelijoilleen ainutlaatuisen ymmärryksen nykyisestä lainsäädännöstä ja käytännöistä. Opetuksen lähestymistapamme yhdistää akateemisen tarkkuuden ja käytännön osaamisen. Saat syvällistä tietoa lain tehtävistä ja toiminnasta ja kehität kehittynyttä ymmärrystä siitä, miten laki vaikuttaa ja vaikuttaa lähes kaikkiin osiin maailmassamme.... [-]

Australia Canberra
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 10 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Australian National University (ANU) - Law

Australian National University (ANU) - College of Law
Verkkosivusto
Puhelin
+61 2 6125 5111