Australian National University (ANU) - Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

ANU on Australian kansallinen yliopisto, jolla on maailmanlaajuinen maine kansainvälisessä, perustuslaillisessa, julkisessa ja yksityisessä oikeudessa. ANU on maailman laajuisesti 12. sijalla maailmassa (QS World Rankings by Subject, 2018).

Yliopisto-, jatko- ja tutkintotodistusten lisäksi ANU Law School tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen ymmärryksen nykyisestä lainsäädännöstä, käytännöstä ja politiikasta. Opetuksen lähestymistapa yhdistää akateemisen tarkkuuden ja käytännön asiantuntemuksen. Opiskelija oppii akateemikoilta ja vierasopettajilta reaalimaailman ammattitaidolla. Pienet luokkakokot tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden vuorovaikutukseen ja yhteydenpitoon akateemisen henkilökunnan kanssa, vierailevien puhujien ja muiden opiskelijoiden vierailulla.

Koko vuoden ajan ANU Law School johtaa mestarikursseja, jotka johtavat johtavat oikeusalan ammattilaiset Australiasta ja ympäri maailmaa. Aikaisemmat mestarikurssit ovat opettaneet Australian korkeimman oikeuden nykyiset ja entiset tuomarit, Australian päämiehen pääneuvos ja Australian asiakaspäällikkö

Yliopisto tarjoaa erilaisia ​​kliinisiä opintojaksoja ja laillisia harjoittelupaikkoja Australiassa, Aasiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa, jotta opiskelijat voivat antaa oikeudellisen tietonsa toiminnalle ja saada todellista ammattikokemusta oikeudellisen koulutuksen aikana.

ANU: lla on kadehdittava tutkimusprofiili, jossa monet sen akateemisen henkilöstön jäsenet tunnustetaan johtajina omilla aloillaan ja erittäin yhdistetty verkosto, johon kuuluu yli 20 000 lain alumniä ympäri maailmaa, mukaan lukien asianajajat, tuomarit, diplomaatit, poliitikot, johtajat, investointipankit, politiikan analyytikoita, tutkijoita ja maailmanlaajuisten yritysten johtajia.

Opiskelee lakia maan pääkaupungissa

Australian kansallisen lakikoulun tavoin ANU tarjoaa opiskelijoille monenlaisia ​​mahdollisuuksia, jotka ovat ainutlaatuisia lain opiskelemisessa kansakunnan pääkaupungissa - kaupunki, jossa liittovaltion lait ja politiikat tehdään.

ANU: n oikeuskoulun läheisyys Australian korkeimpaan tuomioistuimeen, kansainyhteisön tuomioistuimet ja liittovaltion virastot tarjoavat opiskelijoille vertaansa vailla olevaa pääsyä oikeusalan ammattilaisille, oikeuslaitoksen jäsenille ja hallituksen päätöksentekijöille, joista monet ovat ANU-lain alumneja.

Sijainnit

Canberra

Australian National University (ANU) - College of Law

Puhelin
+61 2 6125 5111