University of Liverpool Online Programmes

Johdanto

esittely

Tervetuloa University of Liverpool Online Programmes .

Jatko-ohjelmamme tarjoavat kohtuuhintaisen ja kätevän reitin oppimisen ja urasi edistymiseen. Saat arvostetun pätevyyden arvostetulta Ison-Britannian yliopistolta ja Russell-ryhmän jäsenestä, joka on 24 tutkimusjohtajan johtama Ison-Britannian yliopisto, joka on sitoutunut ylläpitämään korkeimpia mahdollisia tutkimus- ja koulutustasoja.

Miksi opiskella University of Liverpool Online Programmes

Kaikki ohjelmamme on suunniteltu erityisesti verkko-oppimiseen. Opetus ja arvioinnit toimitetaan joustavasti huipputason oppimisalustamme kautta, joka tarjoaa sinulle pääsyn kaikkiin resursseihin ja tukeen, jota tarvitset opintojesi suorittamiseen verkossa. Kun olet suorittanut ohjelman onnistuneesti, sinut kutsutaan valmistumaan Liverpoolin yliopiston kauniille kampukselle Luoteis-Englannissa.

Meistä

Liverpoolin yliopisto on tarjonnut verkko-ohjelmia vuodesta 2000, mikä tekee meistä yhden Euroopan johtavista kokonaan verkkotutkintojen tarjoajista. Keskitymme uran etenemiseen ja maailmanlaajuiseen yhteistyöhön, ohjelmamme on suunniteltu kunnianhimoisille ammattilaisille, joilla on monen vuoden työkokemus ja jotka haluavat saada arvostetun pätevyyden tinkimättä nykyisistä sitoumuksistaan.

Sijainnit

  • Liverpool

Kysymyksiä