Keystone logo

Suodattimet

 • Oikeustieteen opinnot
 • Työoikeuden opinnot
 • Työlainsäädäntö
Opintoalat
 • Oikeustieteen opinnot (8)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

8 Laki Ohjelmat sisään Työlainsäädäntö 2024

  Laki Ohjelmat sisään Työlainsäädäntö

  Mikä on työlaki?
  Labor Llaw on joukko lakeja ja määräyksiä, jotka säätelevät työntekijöiden työoloja ja oikeuksia tietyssä maassa tai alueella. Sen ytimessä työlainsäädännön tarkoituksena on varmistaa, että kaikki työntekijät saavat oikeudenmukaisen palkan, turvalliset työolot ja yhdenvertaisen kohtelun iästä, sukupuolesta, rodusta, uskonnosta tai muista suojatuista ominaisuuksista riippumatta.

  Mitä työpaikkoja työoikeudessa on tarjolla?
  Työlainsäädännön piiriin kuuluu monia erilaisia työpaikkoja. Joitakin yleisiä esimerkkejä ovat työlakimiehet, työsuhteiden asiantuntijat, vaatimustenmukaisuusvirkailijat ja valtion sääntelyviranomaiset.

  Mitä ovat työoikeuden tutkinnot ja pätevyydet?
  Työoikeuden uran jatkamiseksi sinun on yleensä hankittava kandidaatin tai korkeakoulututkinto laissa, julkisessa politiikassa tai muulla asiaankuuluvalla alalla. Työoikeutta voidaan sitten opiskella erikoistumisena jatko-opintojen aikana. Voit myös pitää työoikeutta ammatillisena pätevyytenä tai tutkintona.

  Mitä opiskelen työoikeuden koulutusohjelmassani?
  Työoikeuden tutkinto-ohjelman aikana opiskelet tyypillisesti aiheita, kuten työsuhteita, teoriaa ja käytäntöä, työlainsäädäntöä, työntekijöiden oikeuksia, työturvallisuusmääräyksiä ja hallituksen vaatimustenmukaisuusstandardeja.Työoikeuden opiskelijat oppivat ymmärtämään työ- ja työllisyyslainsäädäntöä, miten työlainsäädäntöä toteutetaan työympäristössä ja miten työlainsäädäntöä tulkitaan tapauksissa.