Keystone logo

Suodattimet

 • Oikeustieteen opinnot
 • Talousoikeuden opinnot
 • Talousoikeus
Opintoalat
 • Oikeustieteen opinnot (10)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

10 Laki Ohjelmat sisään Talousoikeus 2024

  Laki Ohjelmat sisään Talousoikeus

  Mikä on talouslaki?
  Yleisesti ottaen talousoikeudella tarkoitetaan taloudellista toimintaa ohjaavia oikeussääntöjä ja -periaatteita. Se kattaa laajan valikoiman tieteenaloja, mukaan lukien sopimusoikeus, yhtiöoikeus, omaisuusoikeus ja vero-oikeus.

  Taloustiede ja oikeustiede ovat kaksi läheisesti toisiinsa liittyvää tutkimusalaa. Taloustiede on tutkimus siitä, miten ihmiset käyttävät resursseja tavaroiden ja palvelujen tuottamiseen, ja laki on sääntöjärjestelmä, joka ohjaa ihmisen käyttäytymistä. Taloustiede ja laki ovat molemmat välttämättömiä yhteiskunnan toiminnan ymmärtämiseksi.

  Talousoikeuden tutkinto voi johtaa erilaisiin ura-alueisiin, mukaan lukien laki, rahoitus, liike-elämä ja hallitus. Talousoikeuden tutkinnon suorittaneilla on hyvät valmiudet työskennellä monilla eri toimialoilla, ja työnantajat kysyvät heiltä paljon.

  Miksi on tärkeää opiskella talousoikeutta?
  Talousoikeus on tärkeä tutkimusala, koska se auttaa meitä ymmärtämään taloudellista toimintaa sääteleviä lakeja. Se on välttämätöntä kaikille, jotka haluavat työskennellä laki-, rahoitus-, liike- tai hallitusalalla. Talousoikeuden tutkinnon suorittaneilla on suuri kysyntä työnantajien keskuudessa, ja aihe tarjoaa vahvan perustan erilaisille urille.

  Mitä ovat talousoikeuden tutkinnot?  Saatavilla on erilaisia talousoikeuden tutkintoja, mukaan lukien perustutkinto- ja jatko-ohjelmat. Jos harkitset talousoikeutta oikeustieteen tutkinnon painopisteenä, jatkat todennäköisesti LLM: ää tai MLS: ää. Talousoikeus voidaan sisällyttää myös maisterin tutkintoon tai MBA-tutkintoon.Talousoikeuden tutkintoja voi opiskella yliopistoissa ja oikeustieteellisissä kouluissa ympäri maailmaa.Mitä opiskelen talousoikeuden tutkintoni aikana?Talousoikeuden tutkinnot kattavat tyypillisesti useita aiheita, kuten sopimusoikeuden, yhtiöoikeuden, omaisuusoikeuden ja verooikeuden. Opit myös näiden lakien taustalla olevasta taloudesta. Tämä on välttämätöntä talouden toiminnan ymmärtämiseksi ja tietoon perustuvien päätösten tekemiseksi lakimiehenä tai yrityksenä ammattimainen.