Keystone logo

3 SJD Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Monitieteiset oikeustieteen opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • SJD
  • Oikeustieteen opinnot
  • Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot
  • Monitieteiset oikeustieteen opinnot
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

SJD Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Monitieteiset oikeustieteen opinnot

Oikeustieteiden tohtori tai SJD on korkeakoulututkinto, jonka voit opiskella kandidaatin tai maisteriohjelman suorittamisen jälkeen, yleensä lain mukaan. Tämä tutkinto vaatii paljon tutkimusta nykyisistä ja historiallisista oikeuskäytännöistä.

Mikä on SJD monitieteisestä laista? Tämä opintokokonaisuus kestää tyypillisesti viisi vuotta tutkimusta ja kirjoittamista. Päätavoitteena on julkaisuhakuinen väitöskirja, jonka esität ja puolustat koululaisille, joilla on asiantuntemusta valitsemallasi painopistealueella. Tämän tutkinnon suorittaneena opiskelija haluaa normaalisti valita keskittymän, kuten oikeuslaitosten toiminnan tai vaikuttavuuslainsäädännön, kulttuurin ja yhteiskunnan. Suuri osa ajastasi olisi käytetty tekemällä tutkimusta ja lukemista, hyvin vähän kursseja.

Jotkut elämäntaidot, joita voit hankkia tämän ohjelman aikana, ovat pitkä tarkkaavaisuus, lukemisen ymmärtäminen ja viestintä. Kun olet oppinut keskittymään pitkiä aikoja, voit helpommin puuttua vaikeisiin ongelmiin. Lukemisen ymmärtäminen ja viestintä ovat hyödyllisiä keskustelujen käyttämisessä.

Jatko-opinnoissa SJD voidaan rahoittaa stipendi tai apuraha. Täysi hinta riippuu siitä, kuinka kauan opiskelet, valitsemasi koulu ja osallistutko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Suunnittele budjettisi muutaman vuoden etukäteen, sillä SJD voi viedä viisi tai useampaa vuotta.

Vaikka SJD on oikeustieteen tutkinto, harjoittamasi ura voi olla laissa, koulutuksessa, diplomatiassa, sääntelyssä tai hallinnossa. Jos sinulla on lopullinen tavoite, esimerkiksi korkeimman oikeuden oikeudenmukaisuus maassa tai valtiossa, valitse aloituspaikka tällä alueella. Joitakin työnimikkeitä etsitään ovat laillinen avustaja, yleinen neuvonantaja, apulaisprofessori ja sääntelyneuvonantaja.

Monialaista lakia opetetaan monissa oikeuslaitoksissa ja suurissa yliopistoissa. Jos olet valmis liikuttamaan, voit laajentaa haun muualla kuin lähimmissä kouluissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.