Keystone logo

3 PhD Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Monitieteiset oikeustieteen opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Oikeustieteen opinnot
  • Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot
  • Monitieteiset oikeustieteen opinnot
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Monitieteiset oikeustieteen opinnot

Filosofian tohtori on jatko-opiskelu ja toimii usein korkeimmaksi akateemiseksi palkinnoksi yliopistoissa ympäri maailmaa. Osallistuminen Ph.D. ohjelma, opiskelijoiden on täytynyt jo suorittaa jonkin verran korkeakoulututkintoa.

Mikä on Ph.D. monialaisessa laissa? Tämä tutkimusala tarkastelee roolilainsäädäntöä, jota voidaan käyttää muissa tieteenaloissa oikeudellisen maailman ulkopuolella. Ohjelmat voivat tarkastella lain henkistä historiaa ja sen roolia humanistisissa, yhteiskuntatieteissä ja taiteissa. Monialaisella lainsäädännöllä voi olla kansalliset, kansainväliset tai paikalliset näkökohdat. Tutkintojen tarkka opetussuunnitelma voi vaihdella koulusta toiseen. Esimerkiksi eräät yliopistot saattavat vaatia opiskelijoita suorittamaan opintoja, kun taas toiset yksinkertaisesti vaativat tutkimuksia. Tarkat kurssit voivat myös erota, mutta voivat olla samankaltaisia ​​kuin laki ja ympäristö, taiteen oikeudelliset tutkimukset ja laillisen kirjoittamisen.

Monitieteellisen lain opiskelu voi olla hyödyllistä monille opiskelijoille. Ei vain se voisi johtaa korkeampaan aloituspalkkaan, mutta se voi myös antaa opiskelijoille perustan, jolla on merkityksellistä henkilökohtaista elämää. Osallistujat saavat usein tärkeitä taitoja, mukaan lukien organisaatio, tutkimus ja kriittinen ajattelu.

Ei ole universaalia kustannusta Ph.D. ohjelmoida. Koulun välillä on paljon eroja, osittain siksi, että tämä tutkinto voi kestää kolmesta kuuteen vuoteen ansaitakseen. Hakijoiden tulee ottaa suoraan yhteyttä yliopistoihin arvioiden perusteella.

Ph.D. monitieteellisessä laissa voi olla monenlaisia ​​uraa. Tämän koulutuksen opiskelijat tulevat usein normaalin laillisuuden ulkopuolelle. Käytettävissä olevat työpaikat voivat kuitenkin riippua opiskelijoiden eduista, aiemmasta koulutuksesta ja työhistoriasta. Jotkut tutkinnon suorittajat tulevat toimittajiksi, museonjohtajiksi, patenttivirkailijoiksi, asianajajiksi, professoreiksi, tutkijoiksi, neuvonantajiksi ja konsultteiksi. Useimmat tutkijat Ph.D. älä jatkaa koulutusta, mutta jotkut voivat halutessaan jatkaa tohtorin tai maisterin tutkintoa.

Tiesitkö, että voit opiskella tieteidenvälistä lailla tohtorintutkinnon eri puolilla maailmaa sijaitsevissa kouluissa? Haluatpa verkko- tai kampuskokemuksen etsimällä alla olevaa ohjelmaa ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijyn.