Keystone logo

3 PhD Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Juridiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Oikeustieteen opinnot
  • Juridiikka
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Juridiikka

Filosofian tohtori on akateeminen ohjelma, joka voi keskittyä melkein mihin tahansa alueeseen. Filosofia, tässä termi, viittaa viisauden rakkauteen toisin kuin filosofian akateeminen kurinalaisuus. Useimmat opiskelijat tulevat Ph.D. ohjelma on jo suorittanut maisterin tutkinnon.

Mikä on Ph.D. oikeustieteessä? Juridiikka on oikeusteoria, joten tämä ohjelma käsittelee oikeudellisen järjestelmän eri osa-alueita, jotta oppilaat ymmärtäisivät tätä akateemista alaa. Jokainen Ph.D. ohjelma voi olla hieman erilainen. Esimerkiksi joidenkin tutkijoiden voidaan olettaa suorittavan väitöskirjan, kun taas toisten on täytettävä suuri harjoittelu. Samoin koulutuksen edellyttämät kurssit voivat vaihdella, mutta ne voivat sisältää johdannon oikeustieteeseen ja taloustieteeseen, oikeudellisen filosofian perustaan ​​sekä tuomioistuimille ja sosiaalipolitiikalle.

Oikeustutkimus niin korkealla tasolla voi olla varsin hyödyllinen. Osallistujat parantavat monimutkaista ongelmanratkaisu-, viestintä- ja tutkimustaitoaan. Kaikki nämä kyvyt voivat edistää tutkinnon suorittaneita kilpailukykyisinä hakijoina ja samalla auttaa heitä parantamaan henkilökohtaista elämäänsä.

Kuinka paljon Ph.D. kustannus? Tämä voi vaihdella yliopiston, ohjelman painopisteen ja tutkimuksen keston mukaan. Jotkut opiskelijat tarvitsevat välillä kolme ja kuusi vuotta ansaitakseen Ph.D.

Ph.D. Koulutus voi johtaa monenlaisiin ura-alueisiin, mutta monet opiskelijat puolestaan ​​työskentelevät akateemisessa ympäristössä. Tämän tutkinnon suorittaneet voivat tulla lainopettajia, oikeudellisia tutkijoita tai rikosoikeuden tutkimusanalyytikkoja. Muita mahdollisia uramahdollisuuksia ovat asianajaja, lakimiehen neuvonantaja ja konsultti. Vaikka Ph.D. usein toimii loppututkinto monille opiskelijoille, jotkut voivat päättää jatkaa koulutusta toisen Ph.D. tai päällikön ohjelmaan.

Mistä voit saada tämän tyyppistä koulutusta? Yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat Ph.D. ohjelmia, ja joillakin on jopa verkkokursseja. Haluatko oppia lisää? Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.