Keystone logo

1 PhD Ohjelmat sisään Eurooppaoikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kansallisen lainsäädännön opinnot
  • Eurooppaoikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Eurooppaoikeus

Filosofian tohtori on yksi korkeimmista akateemisista palkinnoista. Opiskelijoilla on oltava vähintään kandidaatti ja maisteriohjelma ennen kuin heidät hyväksytään tällaiseen ohjelmaan. Se voi ottaa päätoimiset opiskelijat viisi tai kuusi vuotta loppuun tohtoriohjelmaan.

Mikä on Ph.D. eurooppalaisessa lainsäädännössä? Se on tohtoriohjelma, jonka tarkoituksena on keskittyä eurooppalaiseen lainsäädäntöön. Tämä tutkimusala voi tarkastella Euroopan unionin kansalaisten, kansainvälisen oikeuden tai yksityisen kansainvälisen oikeuden ainutlaatuisia oikeudellisia näkökohtia. Osallistujat voivat valita painopisteensä tai koulun voi päättää. Jotkut Ph.D. ohjelmat voivat koostua kokonaan valvotusta tutkimushankkeesta, kun taas toiset voivat sisällyttää kursseja tutkimukseen. Esimerkkejä mahdollisista vaadituista kursseista ovat eurooppalaisen oikeuden periaatteet, Euroopan unionin ulkosuhteet, syrjimättömyysperiaate ja verohallinto Euroopan unionissa.

Tämä koulutus voi olla hyödyllistä ammattilaisille kaikentyyppisissä taustoissa. Tutkimus auttaa opiskelijoita parantamaan juridista ymmärrystä, kriittisiä ajattelutaitoja ja kulttuurin arvostusta. Kaikki nämä taidot ja tietämys voivat tehdä henkilöstä menestyvän työnhakijan.

Ennen ilmoittautumista opiskelijat saattavat haluta saada arvio lukuvuodosta. Koska kustannuksiin voi vaikuttaa monia tekijöitä, hakijat saattavat joutua ottamaan suoraan yhteyttä yliopistoihin arvioiden perusteella.

Tämä ainutlaatuinen koulutus valmistaa opiskelijoita uran eurooppalaisiin, kansallisiin tai kansainvälisiin oikeuksiin. Käytettävissä olevat täsmälliset ura-alueet voivat vaihdella suuresti opiskelijan aiemman työkokemuksen ja muun koulutuksen perusteella. Joitakin esimerkkejä mahdollisista ura-alueista ovat asianajaja eurooppalaisessa asianajotoimistossa, oikeudellisen julkaisijan toimittaja, yliopiston tutkija, oikeustieteiden professori, instituutioiden konsultti ja humanitaarinen kansainvälinen järjestö.

Yliopistot ympäri maailmaa voivat tarjota Ph.D. Saatat olla mahdollista ilmoittautua tähän ohjelmaan verkossa tai kampuksella. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.