Osgoode Professional Development

Johdanto

Johtava oikeusalan ammattikoulutuksessa

Osgoode Professional Development tarjoaa ainutlaatuisen laajan ja joustavan valikoiman jatko- ja jatkokoulutusohjelmia.

Meistä

Osgoode Professional Development on maailman johtava lakikoulujen elinikäinen oppiminen.

Joustavaa ja kätevää oppimista

 • Luokkahuone-, etäisyys- ja verkkovaihtoehdot

Yhdistä vaikutusvaltaiseen verkostoon

 • Rakenna alan johtajien verkosto

Luotto- ja ei-luottoohjelmat

 • Valitse CPD:stä tai syvällisistä opinnoista

Keitä olemme

Osgoode Professional Development on elinikäisen oppimisen haara Osgoode Hall Law Schoolissa, joka on yksi Kanadan johtavista lakikouluista. Perustamisestamme vuonna 1996 lähtien missiomme on pysynyt johdonmukaisena ja selkeänä. Tarjoamme ainutlaatuisen laajan ja joustavan valikoiman monitieteistä tutkinnon suorittanutta oikeuskoulutusta ammattilaisille, joilla on oikeustieteen tutkinto tai ilman, ja olemme sitoutuneet:

 • Ammattilaisten ja johtajien pitäminen oikeudellisen tietämyksen, asiantuntemuksen ja valmiuksien eturintamassa;
 • Kansainvälisesti koulutettujen lakimiesten ja oikeustieteen tutkinnon suorittaneiden integrointi Kanadan lakimiesammatteihin; ja
 • Tuo eri ammattilaiset yhteen käsittelemään juridisia kysymyksiä monialaisista näkökulmista.

OsgoodePD tunnetaan maailmanlaajuisesti sitoutumisestamme jatkuvaan innovaatioteknologiaan ja pedagogiikkaan. Olimme ensimmäinen lakiohjelma Kanadassa, joka tarjosi etäopiskelua, ja olemme pyrkineet jatkuvasti parantamaan laatua, saavutettavuutta ja joustavuutta. Visiomme on olla innovatiivisen lainopillisen koulutuksen suunnittelun ja toimituksen keskipisteessä, mikä mahdollistaa ymmärtämisen, yhteyden ja muutoksen.

Tarjouksemme

Työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme ja laajentaaksemme ammatillista kehitystämme. Maailmanlaajuisen yhteisön tarpeiden ammatillisen kehittymisen lainopillisen koulutuksen kehittyessä esittelemme uusia ohjelmia ja oppimistapoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan ammatillisen kehityksen tavoitteesi.

Ammatillinen kehitys

 • Lyhyet kurssit, konferenssit ja todistukset: OsgoodePD:n konferenssit ja lyhyet kurssit edustavat yhtä Kanadan suurimmista täydennysoikeudellisen koulutuksen (CLE) kokoelmista.
 • Ammattimaiset LLM-yksittäiset kurssit: Yksittäiset LLM-kurssimme tarjoavat ammattilaisille, jotka eivät ole vielä valmiita sitoutumaan LLM-ohjelmaan, joustavan tavan tutustua valitsemiinsa ohjelmiin.
 • Omat ja mukautetut ohjelmat organisaatioille: Meillä on asiantuntemusta, resursseja ja tekniikkaa suunnitella mukautettu versio olemassa olevasta ohjelmasta, sertifikaatista tai uudesta ohjelmasta, joka saavuttaa koulutustavoitteesi kustannustehokkaasti.

Akateemiset ohjelmat

 • Osa-aikainen ammatillinen LLM: Suunniteltu jatko-opiskelijatasolla ja suunniteltu vastaamaan työskentelevän ammattilaisen tarpeita, voit valita 15 erikoisalasta ja laajasta valinnaisten aineiden joukosta.
 • Päätoiminen ammatillinen LLM: Päätoimiset jatko-tason Professional LLM:mme on suunniteltu kansainvälisesti koulutetuille lakimiehille, jotka haluavat opiskella tai harjoittaa lakia Kanadassa.
 • Jatkotutkinto-ohjelmat: Graduate Diploma -ohjelmamme tarjoavat syvän käsityksen tietyistä lain alueista.
 • Research LLM: Kokopäiväinen tutkimusintensiivinen tutkinto, joka sopii opiskelijoille, jotka haluavat syventyä tiettyihin opiskelualueisiin, ja niille, jotka harkitsevat etenemistä tohtorin tutkintoon.
 • Ph.D. Oikeustieteessä: Päätoiminen syventävä tutkinto, johon kuuluu laaja, tutkimusintensiivinen opiskelu, sopii opiskelijoille, jotka pyrkivät akateemiseen asemaan.

Kansainvälisesti koulutetut lakimiehet

Tarjoamme suurimman määrän ja laajimman valikoiman ohjelmia kaikkialla Kanadassa kansainvälisesti koulutetuille lakimiehille ja kokeneille ammattilaisille. Suunnitellessamme näitä ohjelmia keskitymme kansainvälisesti koulutettujen lakimiesten erityistarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman opiskelijapalveluita auttaaksemme kansainvälisiä opiskelijoita saavuttamaan akateemisen ja uran menestystä.

 • OsgoodePD:n kokopäiväiset Canadian Common Law LLM, International Business Law LLM, General Law LLM ja Tax Law LLM erikoistumisohjelmat on suunniteltu erityisesti kansainvälisesti koulutettuja lakimiehiä silmällä pitäen.
 • Osgoode on ainoa kanadalainen lakikoulu, joka tarjoaa kansallisen akkreditointikomitean (NCA) valmennuskurssin kansainvälisesti koulutetuille lakimiehille.

Sijainnit

 • Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

Kysymyksiä