Keystone logo

3 Laki Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Juridiikka Oikeuskielet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Oikeustieteen opinnot
  • Juridiikka
  • Oikeuskielet
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Laki Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Juridiikka Oikeuskielet

Mitä ovat lailliset kielet?
Oikeudellinen kieli on tutkimus siitä, miten laki välitetään tietyllä kielellä. Se on oikeustieteen korkeakouluopiskelijoille suunnattu opintoala, ja se voi auttaa heitä valmistautumaan lakimiesammatteihin. Oikeudelliset kielikurssit kattavat tyypillisesti aiheita, kuten sopimusoikeus, rikosoikeuden ja siviilioikeuden. He myös opettavat oppilaita lukemaan ja tulkitsemaan oikeudellisissa asiakirjoissa käytettyjä sanoja ja lauseita.

Oikeudelliset kielikurssit sisältävät usein kreikan ja latinan termien ja lauseiden opiskelua, samoin kuin opiskelukielellä käytetyt erityiset oikeudelliset termit. Oikeudelliset kielikurssit edellyttävät jonkin verran sujuvaa opetuskielen taitoa sekä kieliopin ja kielen rakenteen ymmärtämistä.

Mitä hyötyä on laillisten kielten opiskelusta?
Oikean kielen opiskelusta on monia etuja. Ensinnäkin se voi auttaa opiskelijoita ymmärtämään paremmin oman maansa lakia. Se voi myös valmistaa heitä oikeustieteelliseen uraan kielitaidon ja sen käytön kautta oikeuskäytännössä. Toisesta maasta tai kielestä tuleville opiskelijoille juridiset kielikurssit ovat mahdollisuus oppia, miten lakikohtaista kieltä käytetään ja miten se eroaa jokapäiväisestä kielestä. Se on mielenkiintoinen ja haastava tutkimusala, ja se voi auttaa opiskelijoita kehittämään analyyttisiätappojaan.