Keystone logo

16 MLS Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Oikeustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • MLS
  • Oikeustieteen opinnot
  • Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot
  • Oikeustiede
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

MLS Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Yleiset Oikeustieteelliset Opinnot Oikeustiede

Oikeustieteiden maisteri, jota kutsutaan joskus oikeustieteen maisteriksi, on jatko-opiskelu, jota usein harjoitetaan lakikoulutuksen jälkeen. Toisin kuin Juris-tohtori, MLS ei valmistele opiskelijoita istumaan baarista. Useimmat MLS-ohjelmat kestävät yhden tai kahden vuoden.

Mikä on MLS oikeudellisissa tutkimuksissa? Se on monitieteinen tarkastelu käytännöistä, laitoksista, arvoista ja laillisuuden ja lain merkityksistä. Jotkin ohjelmat saattavat antaa tutkijoille mahdollisuuden valita tietty keskittymä, kun taas muut voivat yksinkertaisesti tarjota yleistä ohjelmaa. Tämä yleinen MLS voi sisältää erilaisia ​​kursseja, kuten lakitoimenpide, oikeudellinen analyysi ja kirjoittaminen, kansainvälinen julkisoikeus, lainsäädäntöanalyysi, oikeudellinen tutkimus, ympäristöpolitiikka ja perheoikeus. Kuten muutkin maisteritutkinnot, MLS voi vaatia opiskelijoita osallistumaan luennoihin, tentteihin, projekteihin, työpajoihin, harjoitteluihin ja väitöskirjoihin.

MLS-ohjelma valmistaa opiskelijoille tiukan uran rakentamalla vahvan viestinnän, kriittisen ajattelun ja ongelmanratkaisutaitoja. Osallistujat voivat käyttää näitä taitoja auttaakseen heitä menestymään sekä henkilökohtaisessa että ammatillisessa elämässään.

Oikeustieteen maisterin opinnot voivat vaihdella merkittävästi yliopistosta yliopistoon. Joskus koulun sijainti, ohjelman painopiste ja ohjelman kesto vaikuttavat kustannuksiin. Hakijat voivat saada arviota ottamalla suoraan yhteyttä kouluun.

Vaikka tämä koulutus ei voi valmistaa tutkinnon suorittamaan tutkintoa, se voi silti johtaa monenlaisiin mielekkäisiin urapolkuihin. Täsmällisiä mahdollisuuksia osallistujille voidaan sanella työhistorian ja muun koulutuksen avulla. Esimerkkejä potentiaalista uraa MLS: n hankkimisesta oikeustieteellisissä tutkimuksissa ovat oikeusviranomainen, oikeustieteilijä, lakimiespäällikkö, päättäjä, kiinteistönvälittäjä, noudattamisesta vastaava virkamies ja henkilöstöasiantuntija.

Saatat olla mahdollisuus ilmoittautua MLS-ohjelmaan kouluissa ympäri maailmaa. Voit jopa osallistua yliopistoihin omasta kodistasi mukavasti online-kursseilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.