Löydä MLS-ohjelmasi

Mitä opiskella
Missä opiskella

Opiskelupaikat

Tietokannassamme on yli tuhat yliopistoa eri puolilta maailmaa.

Master of Legal Studies (MLS) on ylemmän tason oikeustieteen tutkinto, joka on suunnattu ammattilaisille, jotka haluavat kehittää oikeudellista osaamistaan. MLS-tutkinnot tunnetaan myös nimellä Master of Studies in Law (MSL), Master of Law, tai Juris Master (JM). Jotkut lakikoulut tarjoavat MLS-tutkintoja, ja niitä tarjotaan nykyään usein verkossa ja etäopiskeluohjelmien kautta.

MLS:n tarkoituksena on antaa oikeudellista asiantuntemusta opiskelijoille tai ammattilaisille, jotka eivät aio harjoittaa lakia. Niitä voivat käyttää myös tohtoriopiskelijat, joiden tieteenaloilla on laillinen keskittyminen, tai sertifioimaan ammattilaisia, jotka työskentelevät tiiviisti lakien ja määräysten kanssa. MLS-tutkinnon laajuus, keskittyminen ja puitteet määräytyvät tutkinnon myöntävän laitoksen toimesta. Tulevat opiskelijat löytävät MLS-tutkinnot, joita tarjotaan useilla erikoisaloilla, mukaan lukien määräykset, johtaminen, journalismi ja jopa bioetiikka.

Vaikka MLS-tutkinnot eivät anna valmistuneille pätevyyttä harjoittaa lakia, ne tarjoavat kattavan perustan ja ymmärtämystä laista ja määräyksistä. Useimmat MLS-tutkinnot voidaan suorittaa yhdessä vuodessa, ja ne ovat usein saatavilla osa-aikaisina tai online-ohjelmina. MLS-tutkinnon suorittaneet opiskelijat tekevät yleensä tieteidenvälistä tutkimusta, joka liittyy haluamaansa oikeusalaan tai ammattiin. Tulet usein huomaamaan, että MLS-tutkinnot tarjotaan yhdessä Oikeustieteellisen korkeakoulun ja tutkinnon erikoisalaan liittyvän osaston välillä.

Jos olet ammattilainen, joka työskentelee tiiviisti lakien ja määräysten kanssa, tai tohtoriopiskelija, joka haluaa ymmärtää tutkimukseesi liittyviä lakeja syvemmälle, MLS:n suorittaminen on erinomainen tapa hankkia asiantuntemusta.