Keystone logo

11 Etäopiskelu LLM Ohjelmat sisään Yritysjuridiikka sisään Nottingham, Yhdistynyt kuningaskunta varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLM
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kauppaoikeuden opinnot
  • Yritysjuridiikka
  • Nottingham
  • Etäopiskelu
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (11)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Etäopiskelu LLM Ohjelmat sisään Yritysjuridiikka

Nottingham on tunnettu legenda Robin Hood, kaksi suurta teatteria ja paljon museoita ja gallerioita. Se on myös kaksi yliopistot, jotka ovat yli 60000 opiskelijaa, 12000 joista kansainvälisiä.

Mikä on liikejuridiikka?

Yritysoikeus on lain tutkimus sellaisena kuin sitä sovelletaan kaupalliseen toimintaan. Tämä sisältää yritysten perustamisen ja toiminnan, tavaroiden ja palvelujen myynnin ja oston, sopimusoikeuden, työoikeuden ja immateriaalioikeuden. Yritysten on noudatettava erilaisia lakeja toimiakseen, ja liikejuridiikan tutkinnot voivat opettaa opiskelijoille, miten pysyä lain sisällä ja samalla suojella yrityksen etuja.

Mitä ovat urat liikejuridiikassa?

Liikejuridiikan uraa on monenlaisia, yrityksen lakimiehenä työskentelystä asianajotoimiston osakkaana. Liikejuristit voivat myös työskennellä hallitukselle tai olla mukana politiikassa. Jotkut liike-elämän asianajajat perustavat omia yrityksiään tai tulevat professoreiksi oikeustieteellisissä kouluissa.

Miksi on tärkeää opiskella liikejuridiikkaa?

Yritysjuridiikan tutkinnot voivat tarjota opiskelijoille vahvan perustan liike-elämässä, sopimusoikeudessa ja muissa oikeudellisissa aiheissa. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä opiskelijoille, jotka haluavat perustaa oman yrityksen, työskennellä liike-elämässä tai tulla yrityslakimiehiksi. Yritysoikeuden luokat opettavat myös kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja, jotka ovat arvokkaita kaikilla aloilla.

Mitkä ovat liikejuridiikan tutkinnot?

Tarjolla on erilaisia liikejuridiikan tutkintoja osakkuusyritysten tutkinnoista tohtorintutkintoihin. Useimmat liikejuridiikan tutkinnot kattavat aiheita, kuten sopimusoikeus, yritysjärjestöt, vahingonkorvaukset ja immateriaalioikeus. Jotkut liikejuridiikan tutkinnot keskittyvät myös tiettyyn oikeudenalaan, kuten verotukseen tai arvopaperioikeuteen.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

LLM (Master of Laws, Suomessa vastaa joko oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa) on akateeminen tutkinto, jonka suorittajilla yleensä jo on oikeustieteen perustutkinto ja jotka haluavat suorittaa pidemmälle erikoistuneita opintoja jollain tietyllä oikeustieteen haaralla. LLM-ohjelmissa painopiste on tutkimustyössä, ja ne kestävät yleensä vain yhden vuoden.

Verkko- tai etäopiskelulla tarkoitetaan sähköisen median sekä tieto- ja viestintätekniikan (ICT) käyttöä opetuksessa. Verkko-oppimisen avulla voi päästä koulutukseen milloin tahansa ja mistä tahansa internetyhteyden kautta.