Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 52 Oikeustieteen maisterit  (LLM) Ohjelmat sisään Yhtiöoikeus 2023

52 LLM Ohjelmat sisään Yhtiöoikeus 2023

overview

Oikeustieteen kandidaatti, tai LLM, on tyypillisesti yhden vuoden tutkinto opiskelijoiden hakee edistyksellistä sertifiointia lain. Oppilaitoksesta riippuen opiskelijat voivat joutua suorittamaan diplomityön ennen valmistumista.

Mikä on LLM-yhtiöoikeus? Yritystoiminnan käytännön ja sääntelyn osalta yrityslainsäädäntöohjelmat sisältävät usein runsaasti rahoituksen kursseja sekä intensiivisiä juridisia opintoja. Yhteiset alueet ovat yrityskauppoja, rajat ylittäviä liiketoimia, riskipääomaa, kirjanpitoa ja verotusta koskevia lakeja. Suurin osa, mutta ei kaikki, ohjelmissa on kansainvälinen osa ja oppijoilla voi olla mahdollisuus erikoistua esimerkiksi pankki-, transaktio- tai sijoituslainsäädäntöön.

Ainutlaatuisesti koulutettu sekä liike-elämä että laki, opiskelijat voivat saada monia taitoja auttaa heitä kehittämään sekä ammattimaisesti että henkilökohtaisesti. Talouspolitiikan kehittyneen ymmärryksen lisäksi tutkinnon suorittaneilla on usein erinomaisia ​​neuvottelu- ja päättelytaitoja.

LLM: n harjoittama yhtiöoikeuteen liittyvä maksu voi vaihdella suuresti ohjelmien välillä. Usein paras tapa arvioida mahdolliset kustannukset on tavoittaa koordinaattoreille lisätietoja.

Yritykset laajentavat säännöllisesti ulottuvuuttaan kansallisten rajojensa yli ja näin tekevät rikas mahdollisuuden yrityslainsäädännön asiantuntijoille. Vaikka yleisimmin todetaan, että työskentelevät suuremmissa yrityksissä oikeudellisena neuvonantajana, riskienhallintaasiantuntijoina ja yritysstrategian analyytikoina, valmistuneille on monia muitakin juridisia aloja. Kiinteistöt, konsulttiyritykset ja yksityiset yritykset ovat muita suosittuja työelämän alueita ammattilaisille, jotka ovat koulutettuja yrityslaissa, missä he voivat tarjota kehittynyttä liiketoimintaansa ja oikeudellista asiantuntemustaan ​​herkkien rajatylittävien liiketoimien helpottamiseksi.

Usein suunnattu kansainväliseen oppimiseen, yritysten oikeustieteen kandidaatin tutkinnon ohjelmat ovat saatavilla monista eri maista maailmassa, ja ne voivat antaa sinun suorittaa oman koulutuksen virtuaalisen ympäristön kautta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

read_more

filters

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kauppaoikeuden opinnot
  • Yhtiöoikeus
fields_of_study
  • Oikeustieteen opinnot (52)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format