Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Oikeustieteen maisterit  (LLM) Ohjelmat sisään Yhdenmukaisuus 2023

1 LLM Ohjelmat sisään Yhdenmukaisuus 2023

Yleiskatsaus

Oikeustieteen kandidaatti (LLM) on myös jatkotutkinto, joka merkitsee pitkälle kehitettyä oikeudellista tietämystä. Opiskelijat suorittavat yleensä työsuunnitelman yhden vuoden kuluessa, mutta jotkin ohjelmat saattavat kestää jopa kaksi vuotta.

Mikä on LLM vaatimustenmukaisuudesta? Opiskelijoilla on usein mahdollisuus valita laaja sääntelykysymys. Terveydenhuolto ja yritysmääräykset ovat yleisiä erikoistumismahdollisuuksia, mutta ohjelmat voivat myös tarjota opiskelijoille mahdollisuuden noudattaa maailmanlaajuista, yksityisyyttä tai kliinistä tutkimusta. Monet tutkijat keskittyvät merkittävästi myös riskienhallintaan, kehittämällä kykyä arvioida sääntelyriskejä ja kehittää järjestelmiä lieventämiseksi tai minimoimiseksi. Opintojaksot voivat keskittyä tiettyyn teollisuuteen tai paikalliseen lainsäädäntöön tai voivat tarjota opiskelijoille yleinen ja kansainvälinen pätevyys ajankohtaisiin säädöksiin.

Korkeakoulututkinnon suorittaneilla on usein alan kriittisiä taitoja, kuten kyky hallita riskejä, laatia oikeudellisia asiakirjoja ja johtaa monialaista johtoryhmää. Nämä taidot voivat olla keskeisessä asemassa kilpailun ylläpitämisessä ja opiskelijan ihmissuhteiden kehittämisessä.

Monissa instituutioissa on suunniteltu budjetti verkkosivuillaan, jotta potentiaalisille opiskelijoille saadaan kustannusarviot. Koska liitännäiset palkkiot voivat vaihdella huomattavasti eri tekijöiden perusteella, löydät usein ajan tasalla olevat tiedot ottamalla suoraan yhteyttä kiinnostuneisiin kouluihisi.

Säännönmukaiset työpaikat ovat runsaat ja käytettävissä ympäri maailmaa. Yhdistettynä Juris-tohtoriin tai joissakin maissa ensimmäisen asteen tutkinnon suorittajat voivat jatkaa toimia asianajajana, yleisenä neuvonantajana, liikkeenjohdon konsulttina, valvontaviranomaisena ja noudattamisesta vastaavana johtajana. Monikansallisia yrityksiä hakee usein jatko-opiskelijoilta asiantuntemusta ja valvontaa sääntelyvaatimuksista sekä suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät koulutusohjelmia näiden vaatimusten täyttämiseksi monien muiden korkean tason vastuualueiden lisäksi.

LLM in Compliance on saatavilla useilta eri yliopistoilta eri puolilta maailmaa, ja se voidaan suorittaa kampuksella, verkossa tai sekoittamalla läsnäoloa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • LLM
  • Taloustieteen opinnot
  • Rahoitusala
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat