Keystone logo

7 LLM Ohjelmat sisään Viihdeoikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kauppaoikeuden opinnot
  • Viihdeoikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (7)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

LLM Ohjelmat sisään Viihdeoikeus

Oikeustieteen kandidaatti (OTK) tutkinto on jatkotutkinto, joka keskittyy erikoisuus oikeudenala. Kansainvälisesti tunnustettu tutkinto kestää noin yhden vuoden kokopäiväinen luokissa ansaita.

OTK Viihde laki on jatkotutkinto, joka keskittyy laki kuin se koskee viihdeteollisuus. Lisäksi oppia perusasiat, opiskelijat vaaditaan usein ottaa joko tekijänoikeuslakia tai immateriaalioikeuden luokka ja luokan viestintää oikeuden ja politiikan. Ne on otettava kaksi kurssia heidän valitessaan, ja vaihtoehtoina mainonta, sähköinen kaupankäynti lait ja musiikkiteollisuuden laki, muutamia.

Kun yksilöt suorittanut nämä luokat, he voivat käyttää tietojaan viihdettä lainsäädännön, mukaan lukien erityispiirteet luokissa he valitsivat itselleen, auttaa muusikot, toimijoiden ja muiden taiteilijoiden navigoida viihdeteollisuus.

Kustannukset ottaa kursseja ansaita OTKViihde laki riippuu siitä, missä opiskelija päättää mennä kouluun. Paitsi että hinta vaihtelee perustuu valitun toimielimen, se riippuu myös maa, jossa opiskelija opiskelee.

Yksilöt, jotka ansaitsevat varatuomari Viihde laissa yleensä jo oikeustieteellisen tutkinnon jonka avulla he voivat harjoitella. Kun he suorittavat erikoisuus kurssit, he voivat väittää puolesta asiakkailleen. Tähän voisi sisältyä auttaa joku, joka on joutunut tekijänoikeusrikkomuksesta tai auttamalla asiakas, joka on syytetty rikoksesta. Lisäksi heillä on usein tietoa neuvottelemaan tarjouksia asiakkaiden lukuun, jotta ne maksetaan oikeudenmukainen kykyjään.

Ohjelmat saada varatuomari Viihde lainsäädännön mukaan ovat korkeakouluissa ja yliopistoissa ympäri maailmaa, joista monet tarjoavat kursseja verkossa, jotta opiskelijat voivat jatkaa tai osallistua muihin velvoitteisiin opintojensa aikana.Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.