Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 11 Oikeustieteen maisterit  (LLM) Ohjelmat sisään Vertaileva oikeustiede 2023/2024

11 LLM Ohjelmat sisään Vertaileva oikeustiede 2023/2024

Yleiskatsaus

Oikeustieteiden maisterin tutkinto tai LLM on kansainvälisesti tunnustettu jatkotutkinto. Korkeakoulututkintotodistusta haetaan usein opiskelijoilta tai ammattilaisilta, jotka haluavat keskittyä lain kapeaan osaan, lisäämällä sitä muihin olemassa oleviin valtakirjoihin tai hankkimalla globaaleja valtakirjoja.

Mikä on LLM vertailevassa laissa? Monet opiskelijat vetäytyvät tähän tutkintoon globaalista näkökulmastaan. Tutkinto on myös hyödyllinen niille, jotka haluavat aloittaa akateemisen alan. Vertailulakiin perustuvassa LLM: ssä tarkastellaan kulttuuristen tai poliittisten oikeusjärjestelmien, perinteiden, sääntöjen ja menettelyjen välisiä eroja. Tutkinto on taipuvainen houkuttelevaksi monien maiden oppijoihin, mikä johtaa eri luokkahuoneisiin ja tarjoaa arvokasta syvyyttä keskusteluihin, opiskeluun ja ymmärrykseen.

Ylioppilastutkinnon suorittaneella LLM: llä on taipumus olla globaali näkökulma, ja kulttuurierojen arvostus voi auttaa ammattilaisia ​​vuorovaikutuksessa muiden kanssa henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti. Lopuksi on olemassa myös monikielisiä ohjelmia, joiden avulla tutkinnon suorittaneet voivat vahvistaa vieraan kielen taitoaan.

Ohjelmakustannuksiin vaikuttavat tekijät ovat yleensä itse koulu, yliopiston arvostus, ohjelman pituus ja laitoksen sijainti. LLM-ohjelmaa etsivien henkilöiden tulisi tutkia huolellisesti vaihtoehtojaan.

Tämän tutkinnon laaja keskittyminen tarjoaa paljon joustavuutta kartoissa. LLM: n vertaileva opinnot suorittavat usein kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön, kansainvälisen kauppaoikeuden ja kansainvälisen julkisoikeuden mukaisen pätevyyden. Valmistuneet ovat usein löytäneet työtä yrityksissä, joissa keskitytään ulkomaiseen lakiin, toimivat kansainvälisen rikosoikeuden kannattajina tai kansainvälisten kauppayhtiöiden kansainvälisten yritysten neuvonantajana.

LLM: n oppimisen vertailuopintoihin voisi avata ovet hyödylliselle ja täyttävälle kansainväliselle oikeudelliselle uralle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Juridiikka
  • Vertaileva oikeustiede
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (11)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto