Keystone logo

3 LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Säädösoikeuden opinnot Tapaoikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Säädösoikeuden opinnot
  • Tapaoikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Säädösoikeuden opinnot Tapaoikeus

LLM tai Master of Law on korkeakoulututkinto, joka on erikoistunut lakiin opiskelijoista, jotka ovat suorittaneet aiemmat perusopetuksen ohjelmat. Ne, jotka haluavat osallistua ohjelmaan, tekevät niin, jos he ovat kiinnostuneita urakehityksestä.

Mikä on LLM yhteisessä oikeudessa? LLM keskittyy antamaan opiskelijoille syvällistä oikeustilaiskoulutusta sekä ymmärrystä oikeusjärjestelmän historiasta, lain käytännöstä ja tietyn maan lakien tieteen ja teorian. Yhteisen oikeuden kursseihin voi sisältyä erikoistuneita oikeudellisia alueita, kuten siviili- ja ympäristöasioita. Paitsi että oppilaat voivat oppia itse lakitiedot, mutta he voivat myös osallistua kursseihin, jotka vahvistavat analyyttisiä ja kriittisiä ajattelutaitoja ja edistävät reaaliaikaisia ​​mielenosoituksia ja osallistumista.

LLM-kurssin keskustelun taito oppii antamaan sinulle mahdollisuuden vahvistaa viestintä-, esittely- ja laillisuustarkastustasi. Nämä taidot voivat olla hyödyllisiä korkeakoulututkinnon suorittamisessa muissa koulutusohjelmissa, henkilökohtaisten hankkeiden toteuttamisessa ja uranäkymien saavuttamisessa.

LLM-ohjelman kustannukset riippuvat sekä ohjelman pituudesta että läsnä olevasta koulusta ja ohjelmasta. Sinun on myös pidettävä mielessä laillisen asuinpaikkasi ja koulun sijaintinsa sekä tarvittavien kurssien määrän.

Yhteisen oikeuden mukaisen urakehityksen avulla voit valmistautua maasi tutkintoon, varsinkin jos haluat tulla päteväksi harjoitteluksi asianajajaksi. Vaikka päätätte, ettet ota tutkintoon liittyvää tenttiä, yhteinen laki voi johtaa siihen, että sinusta tulee konsultti tai avustaja asianajajayrityksessä, jolla on oikea sertifiointi. Voit myös valita, voitko työskennellä voittoa tavoittelemattomalle organisaatiolle tai ohjata laillista tiimiä tai tarjota lakimiehiä. Muussa yleisessä oikeusjärjestyksessä voi olla yliopistoissa.

Ohjelmat voidaan järjestää osallistuvalla yliopistolla tai verkossa. Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Mene eteenpäin ja hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin.