Keystone logo

1 LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kansallisen lainsäädännön opinnot Sotilasoikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kansallisen lainsäädännön opinnot
  • Sotilasoikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kansallisen lainsäädännön opinnot Sotilasoikeus

LLM tutkinto on Master of Laws, jota kutsutaan myös ML-tutkinto. Se on tutkinto, jota tarjotaan jatko-opintojen jälkeen eri puolilla maailmaa sijaitsevissa oppilaitoksissa. On lainkäyttöalueita, joissa vaadittu tutkinto harjoittaa oikeuskäytäntöä.

Mikä on LLM Martial Law? Tämä tutkinto keskittyy tyypillisesti aseellisiin konflikteihin liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin. Sellaisenaan peruskurssit ovat yleensä kehittyneitä tutkimuksia kansainvälisestä rikosoikeudesta ja tarkastellaan aiheita kuten terrorismi, rajat haasteet ja valtioiden käyttämät voimat. Lisäksi opiskelijat saattavat olla kykeneviä valitsemaan mielenkiintoisia valinnaisia, kuten ihmisoikeuksia, pakolaisia ​​ja voimankäyttöä kansainvälisesti. Jos väitöskirja vaaditaan, tämä voi myös antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia tarkemmin tiettyä aihetta.

Lainvalmennus voi parantaa viestintätaitoja sekä kykyä nähdä tilanne eri puolilta, jotka ovat hyödyllisiä henkilökohtaisessa elämässä ja uralla. Martial law -opinnot voivat auttaa opiskelijoita laajentamaan tietämystään paitsi oikeudesta myös politiikasta ja filosofiasta. Tämä laajempi osaamisalue voi parantaa oikeusalan toimintaansa sekä hallintoa, kansainvälisiä yrityksiä ja humanitaarisia järjestöjä.

LLM-koulutusohjelmat vaihtelevat kustannusten mukaan laitoksen, sen sijainnin ja tarjotun ohjelman pituuden mukaan. Muista sisällyttää elinkustannukset, jos tarvitset liikkumista, vertaamalla hintaa kunkin opintojakson suorittamiseksi.

Harjoittajat, joilla on LLM Martial Law-tutkinnossa, saattavat joutua palkkatyiksi oikeudellisiksi neuvonantajiksi tai konsultteiksi erityisesti kansainvälisten yritysten, hallintoalojen, humanitaaristen tai voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa. Voi olla mahdollista tulla asianajaja, riippuen säännöistä, joissa tutkinnon suorittanut haluaa harjoitella. Opetus ja tutkimus ovat muita uramahdollisuuksia. Erikoistunut tietylle alueelle, kuten humanitaarisiin kysymyksiin tai parannettuihin kielitaitoihin, voi myös kasvattaa maailmanlaajuista markkinoitavuutta.

Sotilaslääketieteen tutkintotodistuksia tarjotaan monissa instituutioissa ympäri maailmaa sekä verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.