Keystone logo

2 Osa-aikainen LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Säädösoikeuden opinnot sisään Washington, Yhdysvallat varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLM
  • Yhdysvallat
  • Oikeustieteen opinnot
  • Säädösoikeuden opinnot
  • Washington
  • Osa-aikainen
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Osa-aikainen LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Säädösoikeuden opinnot

Washington State on yksi progressiivisen ja kehittyneet valtioiden maassa. Se on koti monet yliopistot, jotka tarjoavat joitakin parhaista koulutuksia lähes kaikki mahdolliset suuret.

Mikä on siviilioikeus?

Siviilioikeus on oikeudenala, joka keskittyy yksityishenkilöiden välisiä yksityissuhteita koskeviin sääntöihin ja määräyksiin. Tämä oikeudenala kattaa sopimukset, omaisuus-, perhe- ja vahingonkorvausoikeuden. Siviilioikeuden tutkinto voidaan hankkia monenlaisista kouluista, mukaan lukien sekä perinteiset että online-yliopistot. Siviilioikeudellisten ohjelmien valmistuneilla on tarvittavat taidot analysoida ja ratkaista oikeudellisia riitoja. Työtä on saatavilla eri ympäristöissä, mukaan lukien asianajotoimistot, yritykset ja valtion virastot.

Miksi siviilioikeuden opiskelu on tärkeää?

Siviilioikeuden opiskelu antaa opiskelijoille tarvittavat taidot ja tiedot oikeusjärjestelmän navigoimiseksi. Se antaa myös käsityksen yksityisten välisiä yksityisiä suhteita säätelevistä periaatteista.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

LLM (Master of Laws, Suomessa vastaa joko oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa) on akateeminen tutkinto, jonka suorittajilla yleensä jo on oikeustieteen perustutkinto ja jotka haluavat suorittaa pidemmälle erikoistuneita opintoja jollain tietyllä oikeustieteen haaralla. LLM-ohjelmissa painopiste on tutkimustyössä, ja ne kestävät yleensä vain yhden vuoden.

Osa-aikainen opiskelu mahdollistaa tutkinnon suorittamisen, vaikka hän ei voisi käydä koulua kokopäiväisesti. Opiskelu voi tapahtua omaan tahtiin kerryttämällä vähitellen loppututkintoon laskettavia opintopisteitä.