Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 23 Oikeustieteen maisterit  (LLM) Ohjelmat sisään Säädösoikeuden opinnot 2023

23 LLM Ohjelmat sisään Säädösoikeuden opinnot 2023

overview

Vähemmän tunnettu kuin muut jatkotutkinnot, oikeustieteen kandidaatti tai LLM on edistyksellinen todistus oikeudellisista opinnoista. LLM-ohjelmat ovat yleensä opiskelijoille, joilla on pysyvä oikeudellinen tutkinto ja jotka usein hyväksyvät kansainvälisiä hakijoita.

Mikä on LLM in Civil Law Studies? Tyypillisesti julkisen ja yksityisen oikeuden välillä jaoteltuina, siviililainsäädännön tutkimukset käsittävät minkä tahansa oikeuden alueen, joka liittyy samaan maan kansalaisten välisiin vuorovaikutuksiin. Vaikka jotkin ohjelmat saattavat antaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa valinnaisia ​​opintoja sekä julkisessa että yksityisessä oikeudessa tai täydellisen kaksinkertaisen ilmoittautumisen, suurin osa asteen koulutusohjelmista suunnataan oppilaiden kouluttamiseen toiselle polulle. Nämä reitit voivat kuitenkin tarjota useita erikoistumismahdollisuuksia. Julkisoikeudellisissa ohjelmissa käytettävissä olevat erikoisuudet ovat rikosoikeus, ihmisoikeuslainsäädäntö tai hallinnollinen laki. Sitä vastoin yksityisoikeuden erikoistumisalueilla voi olla sopimus-, perhe- tai omaisuusoikeus.

Siviililainsäädäntö, vaikka se sisältääkin suurta osaa, käsittelee ensisijaisesti henkilöiden välisiä riita-asioita, joten useimmilla tutkinnon suorittaneilla on erinomainen viestintä-, organisaatio- ja sovittelutaito. Vaikka nämä taidot voivat olla uran edistämisen välineitä, ne ovat myös erittäin hyödyllisiä opiskelijoiden henkilökohtaiselle elämälle ja suhteille.

Oikeustieteen kandidaatin tutkinnon voi saada yliopistoista kaikkialla maailmassa ja jokainen ohjelma rakentaa palkkionsa eri tavalla. Tyypillisiä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa korkeakoulujen kustannuksiin, voivat olla yliopistomaa, opiskelijan ilmoittautumistilaa ja onko luokat otettu kampuksella tai verkossa.

Ammatilliset mahdollisuudet ovat suurelta osin riippuvaisia ​​opiskelijan erikoistumisalueesta ja aiemmista opintosuorituksista, kuten muusta ammattikorkeakoulututkinnosta. Molemmat erikoistumisalueet voivat avata oven työpaineille, avustajille ja tuomioistuinten virkailijoille. Opiskelijat, jotka harjoittavat julkisoikeudellista oikeutta, voivat jatkaa julkisten puolustajien, viestintästrategioiden ja rikosoikeudellisten lakimiesten tavoin, kun taas yksityisoikeudellisiin henkilöihin voi tutustua ovia, jotka ovat avoinna ammateista, kuten kiinteistösuunnittelijoista, luottamusjohtajista, sopimussuhteista ja yritysneuvojista.

Suurin osa LLM-ohjelmista voidaan suorittaa osa-aikatyönä ja verkossa, joten voit jatkaa LLM: tä yksityisoikeudellisissa opinnoissa asettamatta elämäsi pidempään. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

read_more

filters

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Säädösoikeuden opinnot
fields_of_study
  • Oikeustieteen opinnot (23)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format