Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 3 Oikeustieteen maisterit  (LLM) Ohjelmat sisään Riita-asiat 2024

3 LLM Ohjelmat sisään Riita-asiat 2024

Yleiskatsaus

Opiskelijat, jotka ansaitsevat tutkintotodistuksen ja haluavat edelleen parantaa tietämystään tietystä ala-alueesta, voivat valita LLM: n. Tämäntyyppinen pitkälle edenneen juridisen tutkinto auttaa oppilaita oppimaan tietyn opintoalan kentästä, joka koskee oikeudellista aluetta.

Mikä on LLM oikeudenkäynnissä? Opiskelijat, jotka työskentelevät tätä korkeakoulututkintoa varten, osallistuvat tyypillisesti kursseihin, jotka liittyvät oikeuskysymysten oikeudenkäyntiin. Esimerkiksi opiskelijat voivat tehdä edistyneitä oikeudenkäynneitä, edistyneitä todisteita, neuvotteluja ja konfliktien hallintaa, rikostutkintotapaa ja välimiesoikeuksia. Luokat voivat myös mennä etiikkaan riita-oikeudenkäynnissä ja vaihtoehtona riita-asioissa riita-asioiden ratkaisemiseksi.

Yksi tärkeimmistä etuja LLM: n ansaitsemisesta riita-asioissa on se, että oppilaat voivat oppia ratkaisemaan tehokkaasti kahden osapuolen väliset riidat, jotka voivat auttaa heitä sitouduttamaan tehokkaita oikeudellisia ammattilaisia. Ne voivat myös parantaa tietämystään riita-asioiden käytännöistä ja tarkentaa riita-asioiden taktiikkaa, mikä voi auttaa heitä ansaitsemaan enemmän urallaan.

Tämän pitkälle edenneen juridisen tutkinnon ansaitsemiseen ei ole asetettuja kustannuksia. Tämä johtuu siitä, kuinka paljon LLM oikeudenkäyntikuluista riippuu monista tekijöistä, kuten lukukausimaksuista ja siitä, onko ohjelma pidetty henkilökohtaisesti tai online-muodossa.

Useimmat opiskelijat, jotka ovat valmistuneet LLM: ssä oikeudenkäynneissä, joutuvat jonkinlaiseen riita-asiaan. Vaikka jotkut päättävät työskennellä yksityisellä sektorilla kaupallisille järjestöille tai yksityishenkilöille, muut voivat päättää toimia hallituksen puolustajana. Ne, jotka ansaitsevat tämän tutkinnon, voivat myös päättää omaksua taitojaan ja käyttää niitä ammattimaisena välittäjänä, joka auttaa yrityksiä ja yksilöitä tehokkaasti ratkaisemaan konflikteja tuomioistuinjärjestelmän ulkopuolella.

Ne, jotka ansaitsevat LLM: n oikeudenkäynnissä, saattavat joutua käynnistämään itsensä onnistuneeksi uralla. Lisätietojen saamiseksi hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Riidanratkaisun opinnot
  • Riita-asiat
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto