Keystone logo

2 LLM Ohjelmat sisään Palvelussuhdelainsäädäntö sisään Leicester, Yhdistynyt kuningaskunta varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLM
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kauppaoikeuden opinnot
  • Palvelussuhdelainsäädäntö
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

LLM Ohjelmat sisään Palvelussuhdelainsäädäntö

Leicestershire sijaitsee Englanti Midlands ja on kolme yliopistoa - Leicesterin yliopisto, Loughboroughin yliopisto ja De Montfort University. On olemassa myös useita koulutus-ja urheiluseurat sekä monet orkesterit ja kuorot.

Mitä on työoikeus?

Työoikeus on laki, jolla säännellään yksilöiden ja heidän työnantajiensa välisiä työsuhteita. Tämä sisältää työntekijät, työntekijät, työnhakijat, ammattiliitot ja ammattijärjestöt. Työlainsäädäntö on kehittynyt kattamaan monenlaisia kysymyksiä, kuten työnantajan vastuun työntekijöidensä toimista työssä; työaikaa, palkkoja ja sopimuksia koskevat perussäännöt; ja työntekijöiden oikeudet äitiys- tai isyyslomaan, etuuksiin ja eläkejärjestelmiin. Työlainsäädäntö tarjoaa myös puitteet ja säännökset työsuhteen päättämiselle.

Mitä oikeustieteen uraa on tarjolla työoikeutta opiskeleville oikeustieteen opiskelijoille?

Työoikeutta opiskelleille oikeustieteen tutkinnon suorittaneille on useita oikeustieteen uravaihtoehtoja. Työoikeudesta kiinnostuneen oikeustieteen tutkinnon suorittaneen tai oikeustieteen opiskelijan mahdollinen uravaihtoehto on työskentely lakimiehenä yksityisissä asianajotoimistoissa tai työoikeuteen erikoistuneissa asianajotoimistoissa. Valmistuneet voivat myös harkita työskentelyä lakivaliokunnissa, lainuudistuselimissä ja oikeustieteellisissä yliopistoissa tutkijoina. Työoikeudesta kiinnostunut oikeustieteen kandidaatti voisi toimia myös oikeudellisena neuvonantajana joko ammattiliitolle tai työnantajalle. Se voi tarkoittaa myös oikeuskirjailijaksi ryhtymistä akateemisiin tarkoituksiin tai oikeudellisiin kustantamoihin. Tätä kurinalaisuutta opiskeleville oikeustieteen tutkinnon suorittaneille tai oikeustieteen opiskelijoille on tarjolla monia oikeustieteen uraa.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

LLM (Master of Laws, Suomessa vastaa joko oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa) on akateeminen tutkinto, jonka suorittajilla yleensä jo on oikeustieteen perustutkinto ja jotka haluavat suorittaa pidemmälle erikoistuneita opintoja jollain tietyllä oikeustieteen haaralla. LLM-ohjelmissa painopiste on tutkimustyössä, ja ne kestävät yleensä vain yhden vuoden.