Keystone logo

LLM Ohjelmat sisään Mediation sisään Vilna, Liettua varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

LLM Ohjelmat sisään Mediation

Koska suurin kaupunki ja Liettuan pääkaupunki Vilna tavoitteena on rakentaa valoisa koulutus tulevaisuudessa. Kaupunki on huomattavasti täynnä laatua oppilaitosten kuten Vilnan yliopisto Mykolas Romeris yliopisto ja Vilnan Gediminas Technical University.

Mitä sovittelu on?
Sovittelu on prosessi, jossa kaikki riidan osapuolet kokoontuvat yhteen sovittelijan avustuksella, joka auttaa heitä tutkimaan vaihtoehtoja erimielisyyksien ratkaisemiseksi ja sopimukseen pääsemiseksi. Sovittelijat eivät tee päätöksiä väittelijöiden puolesta, vaan yrittävät auttaa heitä löytämään oman ratkaisunsa ongelmaan. Sovittelua käytetään yleisesti silloin, kun konfliktin osapuolet ovat Se on ollut vapaaehtoisesti halukas osallistumaan prosessiin, mutta se on onnistunut myös silloin, kun yksi tai useampi osapuoli suhtautuu vihamielisesti aktiiviseen sovitteluun.

Sovittelu tapahtuu yleensä tuomioistuinjärjestelmän ulkopuolella, joten sitä voidaan pitää luottamuksellisena ja ei-julkisena, vaikka lait vaihtelevat lainkäyttöalueittain sen suhteen, onko riidat vietävä sovitteluun ennen niiden viemistä tuomioistuimeen. Sovittelun kustannukset jaetaan riidan osapuolten kesken, ja nämä palkkiot voivat olla pienemmät kuin mitä kummallekin olisi aiheutunut oman asianajajan palkkaamisesta hoitamaan asiaa, jos he olisivat vieneet asian oikeuteen.

Sovittelun työpaikat
Sovittelijan tehtäviin kuuluvat oikeudelliset sovittelijat, jotka ovat suorittaneet tuomioistuimen hyväksymät koulutusohjelmat, sovintosovittelijat, jotka auttavat ihmisiä ratkaisemaan riitoja tuomioistuimen ulkopuolella, tai tapauspäälliköt, jotka keskittyvät ensisijaisesti auttamaan ihmisiä valmistautumaan sovitteluistuntoihinsa.
Miksi sovittelun opiskelu on tärkeää?Sovittelussa opitut taidot, kuten aktiivinen kuuntelu ja kyky kommunikoida hyvin muiden kanssa, ovat laajasti sovellettavissa muille elämänalueille. Tämäntyyppisen sovittelun koulutus on erinomainen tapa oikeustieteen opiskelijoille parantaa viestintä- ja ongelmanratkaisutaitojaan ennen lain harjoittamista.Mitä hyötyä sovittelun opiskelusta on?Sovittelijaksi ryhtyminen ei lain mukaan edellytä sovittelukoulutusta, mutta siitä voi olla hyötyä niille, jotka haluavat jatkaa tällä alalla. Sovittelukurssille osallistuminen osoittaa kiinnostusta auttaa muita ratkaisemaan riitoja ja osoittaa, että henkilöllä on jonkin verran tietoa sovittelun toiminnasta. Lisäksi sovittelukurssin suorittaminen voi tehdä yksilöstä markkinoitavamman tällä yhä suositummalla käytännön alueella.Mitä aion opiskella sovittelututkinnon aikana?Sovittelun tutkinto esittelee opiskelijoille tapoja, joilla ihmiset ratkaisevat konflikteja rauhanomaisesti, kiinnittäen erityistä huomiota siihen, miten sovittelua voidaan käyttää tuomioistuinprosessien välttämiseksi. Opiskelijat altistuvat erilaisille riidanratkaisutyyleille, jotta heillä on parempi käsitys siitä, mikä tyyppi toimii parhaiten kussakin tilanteessa. He oppivat myös sovitteluun liittyvistä oikeudellisista kysymyksistä ja siitä, miten sitä voidaan käyttää vaihtoehtona oikeudenkäynnille.

Liettuan tasavalta on virallinen nimi maan. Se löytyy Pohjois-Euroopassa. Liettua arvostaa tiedettä ja teknologiaa niiden koulutusjärjestelmän erittäin. Se on keskeisiä näkökohtia ensimmäisen, toisen ja kolmannen asteen koulutuksen tasoilla. Liettua on toinen johtava maa tarjoaminen taiteen, tieteen, tekniikan sekä tekninen koulutus. Liettua on kohdannut useita haasteita korkeakoulutuksen viime vuosina johti 20 yliopiston parantaa sen saatavuutta.

LLM (Master of Laws, Suomessa vastaa joko oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa) on akateeminen tutkinto, jonka suorittajilla yleensä jo on oikeustieteen perustutkinto ja jotka haluavat suorittaa pidemmälle erikoistuneita opintoja jollain tietyllä oikeustieteen haaralla. LLM-ohjelmissa painopiste on tutkimustyössä, ja ne kestävät yleensä vain yhden vuoden.