Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 7 Oikeustieteen maisterit  (LLM) Ohjelmat sisään Maahanmuuttoa koskeva lainsäädäntö 2023

7 LLM Ohjelmat sisään Maahanmuuttoa koskeva lainsäädäntö 2023

overview

Oikeuskysymyksellä voi olla hyödyllistä saada asiantuntemusta lain yksittäisistä näkökohdista. Opiskelijat, jotka haluavat harjoittaa uran kentällä, voivat päättää ilmoittautua LLM-ohjelmaan hankkimaan tarvittavat erikoistuntemuksensa.

Mikä on LLM maahanmuuttolainsäädännössä? Tällainen ohjelma tavallisesti valmistaa opiskelijoita tuleviin oikeustieteisiin antamalla heille kattavaa tietoa esimerkiksi rajaturvallisuudesta, teknologiasta, tietoturvasta, yksityisyyden turvaamisesta ja sotilasoperaatioista ja tiedustelusta. Opiskelija voi myös opiskella hallinnollista oikeutta, liikenneturvallisuutta ja liittovaltion sopimuksia, jotta he voivat ymmärtää aiheen täydellisesti.

Opiskelijat kehittävät yleensä kriittisen osaamisen, kun he ovat ilmoittautuneet LLM-ohjelmaan. Viestintä ja kielitaito voivat auttaa heitä liittymään asiakkaisiin ja luomaan liiketoimintaverkostoja ja mahdollisesti johtaa tulevaisuuden työhön. Vahva ongelmanratkaisutaito voi olla hyödyllinen useilla elämänalueilla.

LLM-ohjelman hinnan määrittämiseksi paras toiminta on tavallisesti suoraan kiinnostuneille kouluille. Koska jokainen koulu on erilainen ja asettaa omat opetusmaksunsa, ohjelman kustannukset vaihtelevat suuresti.

Kun yhä useammat ihmiset maahanmuuttavat eri maihin kuin koskaan aiemmin, maahanmuuttolainsäädäntöä vaativien työntekijöiden kysyntä kasvaa. Jotkut opiskelijat valitsevat tulla maahanmuuton lakimiehiksi, kun taas toiset työskentelevät teknologia-alan asiantuntijoina ja suorittavat maahanmuuttajien taustatarkastuksia. Monet toimivat tullivirkailijoina. Toiset jatkavat uraa maahanmuuttovirkailijoina ja muuntyyppisinä maahanmuuttovirkailijoina toimivissa valtion virkamiehissä.

LLM-ohjelma voidaan tarjota joko kampuksella tai verkossa. Kurssit verkossa voivat olla erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka yrittävät tasapainottaa koulutusta perheiden ja uran kanssa. Löydä oikea koulu etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

read_more

filters

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kansallisen lainsäädännön opinnot
  • Maahanmuuttoa koskeva lainsäädäntö
fields_of_study
  • Oikeustieteen opinnot (7)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format