Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 31 Oikeustieteen maisterit  (LLM) Ohjelmat sisään Lakisääteinen johtaminen 2024

31 LLM Ohjelmat sisään Lakisääteinen johtaminen 2024

Yleiskatsaus

LLM on tyypillisesti avoin opiskelijoille, joilla on joko perustutkinto tai ammatillinen sertifikaatti laissa. Jotkin ohjelmat saattavat kuitenkin olla saatavana opiskelijoille, joilla on samanlainen sertifiointi eri mutta niihin liittyvillä aloilla.

Mikä on LLM oikeudellisessa hallintotavassa? Usein toimielimen paikallisten määräysten taustalla, ne, jotka harjoittavat sertifikaatiota laillisessa hallintotavassa, yleensä tutkivat prosessia ja lakien täytäntöönpanoa yritys- tai ammattiyhdistyksessä. Yleensä, mutta ei aina, hallintotutkimus yhdistetään riskienhallintastrategioihin ja vaatimustenmukaisuuskoulutukseen, jossa keskitytään erityisesti liiketoimintayksikön hallinnon onnistuneeseen toteuttamiseen. Opiskelijat kartoittavat usein yritysten lakien nykytilaa sekä paikallisesti että ulkomailla ja pyrkivät kehittämään uusia ratkaisuja nykypäivän kysymyksiin.

Tämän alan tutkijat saattavat saada monia hyödyllisiä taitoja, jotka voivat edistää heidän urakehitystään ja henkilökohtaista kasvua. Valmistuneet osoittavat usein poikkeuksellista kykyä ongelmanratkaisuun, yrityshallintoon ja monitieteiseen ajatteluun sekä erinomaisiin viestintätaitoihin.

Lukumäärät vaihtelevat eri ohjelmien ja maiden välillä. Koska LLM-palkinto-ohjelmat hyväksyvät usein kansainväliset opiskelijat, opiskelijan kansalaisuusmaa voi vaikuttaa myös osallistumiskustannuksiin.

Riskien hallinta ja noudattaminen ovat kypsät mahdollisuudet tutkinnon suorittaneille. Vaikka oikeustieteen kandidaatti ei riitä harjoittamaan lakia useimmilla aloilla, opiskelijat voivat saada kelpoisuusehtoja yrityssaneeraajia, riskienhallintajohtajia, riskienhallintaan, sääntöjen noudattamisesta vastaavia virkamiehiä, valvontaviranomaisia ​​ja riskianalyytikoita varten. Muut korkean tason tehtävät, jotka saattavat olla käytettävissä ilman lisävahvistusta, ovat yrityksen sihteerit, lailliset avustajat ja avustajat. Lopuksi tutkinnon suorittajat voivat myös käyttää hallintoasiantuntemustaan ​​toimimaan monikansallisten oikeudellisten osastojen lakimiesten johtajana tai johtajana.

LLM: n täyttäminen oikeudellisessa hallintotavassa voidaan tehdä useista paikoista ympäri maailmaa ja auttaa käynnistämään kansainvälisen uran. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Hallinto-oikeuden opinnot
  • Lakisääteinen johtaminen
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (31)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto