Keystone logo

17 LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Lääkintäoikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Lääkintäoikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (17)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Lääkintäoikeus

OTK sanoista Legum Magister, ja se on maisterin tutkinto niille, jotka haluavat jatkaa niiden lainopillinen koulutus. Terveys laki koskee useita eri terveydenhuollon puolia kuin ne liittyvät oikeudelliset kysymykset.

Sinulla voi olla miettimättä, mitä on LLM Terveys? Tämä ohjelma keskittyy useilla eri aloilla, kuten kansanterveys, sopimusoikeus, lääketieteen, hallinto-oikeus, lääketieteen väärinkäytöksiä lakia, ja suostumus lakia. Hakijoiden ohjelmaan olisi suorittaville tutkinto terveydenhuollon, laki, tai liittyvä aihe.

On useita etuja niille, jotka ansaitsevat LLM Health. Ikääntyvä väestö jatkaa kasvuaan kaikkialla maailmassa, ja tämä lisää kysyntää terveydenhuollon lainsäädännön asiantuntijoita. Työpaikat ovat yleisiä, ja ne ovat saatavilla sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Tieto, että opiskelijat saavat myös auttaa heitä ratkaisemaan kysymyksiä muilla elämänalueilla.

On täysi aikataulu, LLM Terveys voidaan yleensä ansaitaan yksi vuosi.Ohjelman kustannukset vaihtelevat maasta riippuen, koulu, ja opiskelija. Kiinnostuneet opiskelijat tulee ottaa yhteyttä kouluun valitsemallaan mitkä taloudelliset velvoitteensa tulee.

Tutkinnon tutkinto terveydenhuollon laki voi valita monista dynaamisia ja monipuolisia uramahdollisuuksia. Asianajajat tällä tutkinnon voi keskittyä uran apteekki lain, lääketieteen väärinkäytöksiä, lääketieteen etiikka, kansainvälinen kansanterveyden ja mielenterveys laki. He voivat työskennellä kulissien takana, tai viettää aikaa oikeussalissa, riippuen heidän etujaan ja persoonallisuuksia. Terveydenhuollon asiantuntijat heidän LLM Terveys voivat työskennellä ylemmän tason tehtävissä terveydenhuollon hallinnossa ja bioetiikan.

Ne, joilla on kiire voi olla huolissaan siitä, että saamista LLM terveysministeriö voi olla liian vaikeaa. Kuitenkin monet koulut tarjoavat nyt mahdollisuuden ottaa monet luokat verkossa, ja jopa tarjota osa-aikaisina opintoina.Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.