Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 8 Oikeustieteen maisterit  (LLM) Ohjelmat sisään Kansalaisoikeuslainsäädäntö 2024

8 LLM Ohjelmat sisään Kansalaisoikeuslainsäädäntö 2024

Yleiskatsaus

LLM on tutkinto, joka on myönnetty henkilöille, jotka ovat päättäneet harjoittaa maisterinsa oikeudellisissa opinnoissa. Yksilöt voivat valita LLM: n saadakseen asiantuntemuksen erikoistuneesta oikeudellisesta alueesta, kuten konkurssi- tai talousoikeudesta.

Mikä on kansalaisoikeuksia koskeva LLM? Tämä ohjelma on suunniteltu siten, että opiskelijat ajattelevat kriittisesti vähemmistöjen kohtaamista asioista tänään. Kurssit voivat keskittyä naisten oikeuksiin, sukupuolikysymyksiin, kotimaisiin ihmisiin, maahanmuuttajiin tai muuhun ryhmään, jonka säännöllisesti kohdennetaan enemmistö. Näiden kurssien tavoitteena on parantaa osallistujien analyysiä ja kriittisiä analyyttisiä taitoja, jotta he voivat toteuttaa lakisääteisiä uudistuksia tai vähintään kehittää teorioita siitä, miten johtaa tulevaa lakisääteistä uudistusta.

Yksityishenkilöillä, jotka suorittivat tutkintotodistuksen kansalaisoikeuksilla, on yleensä syvä myötätunto ja ymmärrys kaikille ihmisille ja kulttuureille. Monilla tutkinnon suorittaneilla on myös syvä oikeus- ja vääränlainen tunne ja kyky ajatella syvää ja järkevää tietoa siitä, miten mennä korjaamaan virheitä. Jokainen näistä piirteistä voi palvella heitä hyvin kaikilla elämän osa-alueilla.

LLM: n kustannukset vaihtelevat huomattavasti ja riippuvat useista tekijöistä. Paikannuksensa ja valitun laitoksen lisäksi yksilöiden on otettava huomioon myös elinkustannukset.

Yksityisoikeudellisista tutkintotodistuksista valmistuneet tutkinnot voivat tulla yksityisoikeudellisista yksityisoikeudellisista asianajajista, kansalaisoikeusaktivisteista tai suuryritysten asianajajista. Koska useimmat yritykset tarvitsevat käytäntöjä ja menettelytapoja syrjinnän riskin lievittämiseksi, tämän ohjelman suorittaneet voivat löytää työtä yrityssektorilla. Jotkut saattavat tulla julkisoikeudellisten asianajajien puolesta puolustaen niiden henkilöiden oikeuksia, joilla ei ole resursseja.

Monet koulut tarjoavat online LLM-ohjelmia, jotka sopivat opiskelijoille, joilla on kokopäiväisiä työpaikkoja tai perheitä, jotka huolehtivat. Saat lisätietoja käytettävissä olevista vaihtoehdoista etsimällä alla olevaa ohjelmaa ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtävään täyttämällä lyijyn.

Lue lisää

Suodattimet

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Ihmisoikeuslainsäädännön opinnot
  • Kansalaisoikeuslainsäädäntö
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto