Keystone logo

1 Osa-aikainen LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kansainvälisen oikeuden opinnot Kansainvälinen kauppaoikeus sisään Budapest, Unkari varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kansainvälisen oikeuden opinnot
  • Kansainvälinen kauppaoikeus
  • Osa-aikainen
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Osa-aikainen LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kansainvälisen oikeuden opinnot Kansainvälinen kauppaoikeus

Budapest on pääkaupunki Unkari ja yhdeksänneksi suurin Euroopan unionissa. Kuten suurin maa, se toimii keskus kaupallista ja teollista toimintaa mm. Se on lähes kaksikymmentä korkeakoulujen sen rajojen sisäpuolella.

Mikä on kansainvälinen kauppaoikeus?
International Business Law on tutkimus siitä, miten lait ja määräykset vaikuttavat eri maissa sijaitsevien yritysten väliseen liiketoimintaan. Se voi sisältää aiheita, kuten sopimusoikeus, immateriaalioikeus ja kaupan sääntely.

Kansainvälisen liikejuridiikan työpaikat
Kansainvälisen liikejuridiikan ammattilaiset työskentelevät useilla eri toimialoilla ja rooleissa. Joitakin yleisiä tehtäviä ovat sopimuspäällikkö, vaatimustenmukaisuusvastaava ja tullihuolitsija. He voivat työskennellä yksityisille yrityksille, valtion organisaatioille tai voittoa tavoittelemattomille virastoille.

Miksi opiskella kansainvälistä kauppaoikeutta?
Kansainvälinen kauppaoikeus on tärkeä, koska se auttaa liike-elämän ammattilaisia ymmärtämään oikeudellista maisemaa, jossa he työskentelevät. Se voi auttaa heitä välttämään oikeudellisia ongelmia ja antaa heille myös mahdollisuuden hyödyntää mahdollisuuksia ulkomaisilla markkinoilla.

Kansainvälisen kauppaoikeuden tutkinnot
Kansainvälisen kauppaoikeuden opiskelusta kiinnostuneille opiskelijoille on tarjolla erilaisia tutkintovaihtoehtoja. Joitakin yleisiä ohjelmia ovat kauppatieteiden kandidaatti, Juris-tohtori tai kauppatieteiden maisteri.

Mitä aion opiskella kansainvälisen kauppaoikeuden tutkintoni aikana?
Joitakin aiheita, joita voit opiskella kansainvälisen kauppaoikeuden tutkinnon aikana, ovat sopimusoikeus, immateriaalioikeus ja kaupan sääntely. Opit todennäköisesti myös eri maiden oikeusjärjestelmistä ja siitä, miten tehdä liiketoimintaa globaalissa kontekstissa.

Sisämaavaltio löytyy Keski-Euroopan alueen Unkarin on virallinen kieli. Maan matematiikassa ja luonnontieteissä lähestymistapa ovat maksamatta. Se koteja maailman ensimmäinen teknologian instituutti. Se on täällä, että ensimmäinen höyrykone Euroopassa on rakennettu vuonna 1722.

LLM (Master of Laws, Suomessa vastaa joko oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa) on akateeminen tutkinto, jonka suorittajilla yleensä jo on oikeustieteen perustutkinto ja jotka haluavat suorittaa pidemmälle erikoistuneita opintoja jollain tietyllä oikeustieteen haaralla. LLM-ohjelmissa painopiste on tutkimustyössä, ja ne kestävät yleensä vain yhden vuoden.

Osa-aikainen opiskelu mahdollistaa tutkinnon suorittamisen, vaikka hän ei voisi käydä koulua kokopäiväisesti. Opiskelu voi tapahtua omaan tahtiin kerryttämällä vähitellen loppututkintoon laskettavia opintopisteitä.