Keystone logo

13 LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Säädösoikeuden opinnot Julkisoikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Säädösoikeuden opinnot
  • Julkisoikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (13)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Säädösoikeuden opinnot Julkisoikeus

Oikeustieteen valmistumisen jälkeen monet opiskelijat jatkavat LLM: n suorittamista. Tämä tutkinto auttaa opiskelijoita erikoistumaan tietylle ala-alueelle, jotta he voivat parantaa tietopohjaansa ja työskennellä oikeudellisen alan läheisyydessä.

Mikä on LLM julkisoikeudessa? Tällainen korkeatasoinen oikeustieteellinen tutkinto kattaa useita aiheita, kuten rikosoikeuden, hallinnollisen oikeuden, perustuslain ja verolainsäädännön. Tutkinnon suorittaneet voivat myös tutkia yksityishenkilöitä ja yrityksiä koskevia oikeudellisia tilanteita, jos kysymys kokonaisuudessaan vaikuttaa hallintoon. Loppujen lopuksi opiskelijat ottavat kursseja erilaisista juridisista aiheista, jotka keskittyvät siihen, miten lailliset tilanteet vaikuttavat suurempaan organisaatioon, kuten hallintoon.

Kun hän on suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon julkisessa oikeudessa, opiskelijan on oltava tietämätön tietystä oikeudellisesta kentästä, joka voi saada hänet ansaitsemaan enemmän asianajajana. Opiskelijat voivat myös kehittää hienostuneita tutkimus- ja ymmärtämystaitoja, jotka voivat auttaa heitä olemaan tehokkaampi oikeudellinen ammattilainen.

On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka paljon se maksaa ansaitakseen tämäntyyppistä korkeakoulututkintoa. Näihin voi sisältyä mitä koulua käydään, kuinka paljon oppilaitosta peritään opetuksesta ja kuinka kauan oppilaat suorittavat ohjelmaa täydellisesti.

Saavuttuaan LLM julkisoikeudellisista tutkinnon suorittaneista on mahdollisuus työskennellä monissa oikeudellisen alan tehtävissä. Esimerkiksi opiskelijat saattavat pystyä työskentelemään julkisena puolustajana valtiolle tai liittovaltion virastolle. He voivat myös turvata aseman henkilöstön jäsenenä yksityisessä yrityksessä tai toimia yrityksen sisäisenä neuvonantajana suuremmalle organisaatiolle, joka palvelee yleisöä. Lisäksi, joilla on tämä tutkinto voi harjoittaa työtä vaatimustenmukaisuuden tarkastajana sijaan asianajaja.

Monet LLM-ohjelmat ovat saatavilla henkilökohtaisesti ja verkossa ympäri maailmaa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.