Keystone logo

Suodattimet

 • LLM
 • Oikeustieteen opinnot
 • Teknologiaoikeus
 • Digitaaliset oikeudet
Opintoalat
 • Oikeustieteen opinnot (1)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

1 LLM Ohjelmat sisään Digitaaliset oikeudet sisään Lissabon, Portugali varten 2024

  Popular study format

  Popular education type

  LLM Ohjelmat sisään Digitaaliset oikeudet

  Lissabon on Portugalin 's pääkaupunki ja väkiluku on yli 500.000 henkilöä sen hallinnossa. Euroopan unionin kanssa, Lissabonin tulee 11 väkiluvultaan ja yksi vanhimmista kaupungeista maan päällä. On 3 johtavien yliopistojen Lissabonin nimittäin; Lissabonin yliopistolta, Lissabonin teknillinen yliopisto ja New Lissabonin yliopistolta.

  Mitä digitaaliset oikeudet ovat?
  Digitaaliset oikeudet ovat nouseva tutkimus- ja käytäntöala, joka käsittelee oikeuksien suojelua ja puolustamista digitaalisessa maailmassa. Se kattaa useita kysymyksiä, kuten yksityisyyden suojan verkossa, sananvapauden, teollis- ja tekijänoikeudet ja kyberturvallisuuden.

  Mitä uramahdollisuuksia Digital Rightsissa on tarjolla?
  Digitaaliset oikeudet ovat kasvava huolenaihe, ja siksi alalla on tarjolla useita työpaikkoja. Joitakin yleisiä tehtäviä digitaalisissa tehtävissä ovat tietosuojainsinööri, kyberturvallisuusanalyytikko, digitaalisen median asiantuntija ja tiedonhallintavastaava. Digitaalisten oikeuksien tutkinnolla tai kurssilla voit työskennellä useilla toimialoilla, kuten julkishallinnossa, voittoa tavoittelemattomissa ja yksityisissä yrityksissä.

  Miksi digitaalisten oikeuksien opiskelu on tärkeää
  Digitaaliset oikeudet ovat tärkeä tutkimusala, koska digitaalinen maailma kehittyy jatkuvasti ja uusia kysymyksiä ja haasteita syntyy. On ratkaisevan tärkeää, että meillä on ammattilaisia, jotka ovat hyvin perehtyneitä digitaalisia oikeuksia koskevaan lainsäädäntöön ja käytäntöön yksilön ja yhteiskunnan oikeuksien ja vapauksien suojelemiseksi digitaalisella aikakaudella. Digitaalisten oikeuksien opiskelu antaa sinulle taidot ja tiedot, joita tarvitset ollaksesi johtaja tällä alalla.

  Mitä ovat digitaalisten oikeuksien tutkinnot?  On olemassa useita eri tutkintoja, joita voit opiskella erikoistuaksesi digitaalisiin oikeuksiin. Joitakin yleisiä digitaalisten oikeuksien tutkintoja ovat laki, tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede ja mediatutkimukset. Opiskelemalla yhtä näistä tutkinnoista saat tarvittavat taidot ja tiedot digitaalisten oikeuksien alalla. Digitaalisia oikeuksia voidaan opiskella osana oikeustieteen tai tekniikan tutkintoa tai itsenäisesti. Löydät digitaalisiin oikeuksiin erikoistuneita perustutkinto-, jatko- ja ammattitutkintoja sekä todistuksia ja tutkintotodistuksia, jotka on suunniteltu ihmisille, jotka jo työskentelevät vastaavilla aloilla.Mitä opiskelen digitaalisten oikeuksien tutkintoni aikana?Digitaalisten oikeuksien tutkinnon aikana opiskelet erilaisia aiheita, jotka valmistavat sinut uraan tällä alalla. Joitakin yleisiä kursseja, joita voit suorittaa, ovat tietoverkkolaki, digitaalinen media, tietoturva ja tietosuoja. Opiskelemalla näitä kursseja saat tietoa ja taitoja, joita tarvitaan työskentelemään erilaisissa digitaalistenoikeuksien rooleissa.

  Portugali on yksi lämpimintä Euroopan maissa. Opinto-ohjelmat ovat erittäin edullisia. Itse asiassa Portugali on yksi alhaisimmista elinkustannukset opiskelijoille. Nauti suuri rannat Algarve tai vanha siivet historian pääkaupunki Lissabon.

  LLM (Master of Laws, Suomessa vastaa joko oikeustieteen kandidaatin tai maisterin tutkintoa) on akateeminen tutkinto, jonka suorittajilla yleensä jo on oikeustieteen perustutkinto ja jotka haluavat suorittaa pidemmälle erikoistuneita opintoja jollain tietyllä oikeustieteen haaralla. LLM-ohjelmissa painopiste on tutkimustyössä, ja ne kestävät yleensä vain yhden vuoden.