Keystone logo

4 LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kansallisen lainsäädännön opinnot Aasialainen oikeusjärjestelmä 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLM
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kansallisen lainsäädännön opinnot
  • Aasialainen oikeusjärjestelmä
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

LLM Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kansallisen lainsäädännön opinnot Aasialainen oikeusjärjestelmä

LLM, joka tunnetaan myös nimellä Master of Laws, on jatko-ohjelma niille opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon ja haluavat jatkaa opintoja oikeudellisella alalla. Ohjelma voidaan räätälöidä opiskelijan toiveiden mukaisesti ja se voi keskittyä tietylle lain alaan.

Mikä on LLM Aasian laissa? Tämä ohjelma on tyypillisesti tarjottava altistaa opiskelijoille laaja oikeudellinen kysymyksiä, jotka liittyvät Aasian teatteriin. Oppimista helpottavat usein kokeneet tiedekunnan jäsenet luokkahuoneessa ja seminaarissa, jossa opiskellaan, luennoidaan ja tutkimusta. Ohjelman tutkijat yleensä osallistuvat keskusteluihin, tutkimuspapereihin ja esityksiin ja he saattavat kokea jonkinlaista kenttätyötä. Tyypillisiin luokkiin kuuluvat usein sulautumiset ja yritysostot, kansainvälinen liiketoimintalainsäädäntö ja tietyn maan tai kaupungin erityiset säännökset.

Opiskelija, joka suorittaa tämän ohjelman, kehittää usein pitkälle kehitettyjä tutkimustaitoja, mikä mahdollistaa laajan aihepiirin tutkimisen henkilökohtaisessa ja ammatillisessa elämässä. Tutkijat voivat myös oppia analysoimaan sääntelyrakenteita ja ymmärtämään maakohtaisia ​​kulttuurisia ristiriitoja, jotka voivat auttaa uralla etenemisessä.

Tämän ohjelman kustannukset perustuvat opetus-, hakemus- ja rekisteröintimaksuihin, taloudelliseen tukeen ja muihin kustannuksiin. Tulevien opiskelijoiden tulisi ottaa yhteyttä jokaiseen kouluun, jotta he ymmärtäisivät kokonaiskustannukset.

Korkeakoulututkinnon suorittaneet Aasian laissa voivat hakea uraa kansainvälisen oikeuden ja rahoituksen oikeudellisilta taajuuksilta. Ne voivat palkata suuret ja pienet yritykset, jotka käsittelevät kansainvälisiä asioita Aasian alueella. Muita mahdollisia työnantajia ovat akateemiset laitokset, valtion virastot, kansalaisjärjestöt ja asianajotoimistot. Tutkinnon suorittaneisiin asemiin kuuluvat asianajajat, oikeudelliset analyytikot, etnisten opintojen ohjaajat, tutkimusasiantuntijat ja johtajat.

Useita maita tarjoavat ohjelma eri yliopistoissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.