Keystone logo

1 LLB Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kauppaoikeuden opinnot Yhtiöoikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLB
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kauppaoikeuden opinnot
  • Yhtiöoikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Popular locations

LLB Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kauppaoikeuden opinnot Yhtiöoikeus

LLB on perustutkinto-oikeus, jota tarjotaan yleisin oikeudenkäyttöalueilla. Se on kelpoisuuskelpoinen laillinen tutkinto, joka valmistaa opiskelijat jatkokoulutuksesta tulla asianajajaksi tai asianajajaksi. JD on samanlainen koulutus Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Mikä on LLB yrityslaissa? Tämä tutkinto-ohjelma yhdistää kelpoisuustodistukseen liittyvän intellektuaalisen rasituksen keskittymällä ja kaupallisella tietoisuudella. Opiskelija voi tehdä laillisia perustutkintoja sekä kauppa- ja liike-elämän opintoja. Kurssit saattavat sisältää rikosoikeuden, sopimusoikeuden, yhtiöoikeuden käytännön ja kumppanuuden, kansainvälisen oikeuden sekä kaupallisen ja kuluttajalainsäädännön. Opiskelijoilla voi olla myös mahdollisuus osallistua harjoituksiin, kuten keskusteluihin ja oikeudellisiin keskusteluihin.

Monet opiskelijat kehittävät voimakkaita kirjoitus- ja viestintätaitoja. Tämä voi antaa heille mahdollisuuden laatia parempia resumeja, jotka antavat heille mahdollisuuden saada enemmän työhaastatteluja. Opiskelija voi myös hankkia kehittyneitä analyyttisiä taitoja.

LLB: n hankkiminen yhtiöoikeuteen voi kestää kolmesta neljään vuotta riippuen ohjelmasta. Tulevien opiskelijoiden tulisi tutkia erilaisia ​​instituutioita ja etsiä heille toimiva ohjelma. Koulun vastaanottamistoimisto voi tarjota lisätietoja lukukausimaksuista.

Valmistuneet ovat yleensä valmiita jatkamaan uran lakimiehenä. He voivat myös löytää itselleen menestyksekkään uran erilaisissa yritys-, liike-, julkisen tai kolmannen sektorin työpaikoissa. LLB: n ansaitseminen on tavallisesti yksi ensimmäisistä vaiheista tulla asianajajaksi tai asianajajaksi. Muihin urapolkuihin voi kuulua asianajotoimiston virkailija, lisensioitu kuljettaja, avustaja, henkilöstöjohtaja tai pörssivälittäjä.

LLB: ssä voi opiskella eri yliopistoissa. Joitakin kursseja voi olla saatavilla verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.