Keystone logo

3 LLB Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Juridiikka Oikeudellinen tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLB
  • Oikeustieteen opinnot
  • Juridiikka
  • Oikeudellinen tutkimus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

LLB Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Juridiikka Oikeudellinen tutkimus

LLB on tutkinto, joka myönnetään yksityishenkilöille, jotka suorittavat korkeakoulututkinnon laillisissa opinnoissa. Riippuen tutkimuksen alueesta, LLB voi kestää jonnekin yhden tai kolmen vuoden kuluttua loppuun.

Mikä on LLB oikeudellisessa tutkimuksessa? Tämä erityinen ohjelma on suunniteltu parantamaan opiskelijoiden oikeusturvan arvoa opettamalla heille kehittyneitä kvantitatiivisia tutkimusmenetelmiä ja varustelemalla heitä kehittyneillä analyyttisilla taidoilla. Tietojen analysointi on tärkeä osa kaikilla lain aloilla, erityisesti rikosoikeuden alalla. Tämän ohjelman kursseja opettaa oppilaat analysoimaan tietoja ja tilastoja, jotta he voivat luoda perustellun hypoteesin ja toivottavasti edistää oikeudenmukaisempaa ja tarkempaa tulosta.

Yksilöihin, jotka osallistuvat tähän ohjelmaan, on taipumus olla vahvoja kvantitatiivisia päättelyominaisuuksia, mikä on taito, joka on suurta kysyntää useilla teollisuudenaloilla. Perustutkintotuntemuksen lisäksi tutkinnon suorittaneilla on myös vahva deduktiivinen päättely sekä viestintätaidot.

LLB: n kustannukset vaihtelevat. Opiskelijan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat tekijät, kuten koulun sijainti ja mahdolliset kurssit verkossa tai luokkahuoneessa.

Oikeustieteellisen tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus harjoittaa useita uraa, sillä kvantitatiivinen päättely on osaamista, joka osoittautuu arvokkaaksi useilla teollisuudenaloilla. Jotkut tehtävät, jotka valmistuneita tämän ohjelman voi harjoittaa ovat rikosoikeudellinen asianajaja, kauppaoikeus asianajaja, sopimus lakimies, oikeudellinen neuvonantaja, avustaja ja poliisi.

Jos henkilö haluaa jatkaa tutkintonsa, kaikki riippuu sijainnista, budjetista ja joustavuudesta. Online-kurssit ovat käteviä niille, jotka työskentelevät kokopäiväisesti tai ovat perheitä. Jos haluat lisätietoja vaihtoehdoista, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi oppilaitoksen sisäänpääsyoppaaseen.