Keystone logo

7 LLB Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Hallinto-oikeuden opinnot Lait ja asetukset 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • LLB
  • Oikeustieteen opinnot
  • Hallinto-oikeuden opinnot
  • Lait ja asetukset
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (7)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

LLB Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Hallinto-oikeuden opinnot Lait ja asetukset

Riippuen maasta, jossa tutkinto on tarjolla, LLB voidaan nimetä "LL.B ", lyhenne sanoista Bachelor of Laws tai Latinalaisen Legum Baccalaureus. Sitä pidetään ensimmäinen ammatillinen tutkinto useimmissa common law lainkäyttöalueilla.

Mitä LLB lain ja asetuksen koostuu?

LLB laki ja asetus on perustutkintoa oikeustieteen kandidaatti, jonka avulla opiskelija joustavasti yhdistää niiden oikeuden opiskella toisessa kurinalaisuutta, kuten valtio-oppi, viestintä, liiketoiminnan, talouden, kriminologian tai hallintoon.

Mitä hyötyä LLB lain ja asetuksen?

LLB ohjelmat keskittyvät valmentaa opiskelijoita tulla asianajaja, asianajaja tai asianajaja, ja näin yleensä keskittyvät eri keskeisten moduulien (esim.: Sopimusoikeus, perustuslaillinen oikeus, rikosoikeus, jne.) Bachelor of Law opiskelijat voivat suorittaa opintoja myös yhtiöoikeuden, maahanmuuttoa koskeva lainsäädäntö, teollis-ja tekijänoikeudet, ihmisoikeudet, kansainvälinen politiikka, media, liike-, ja enemmän.

Kuinka paljon se maksaa tehdä LLB lain ja säännöstön?

Kustannukset LLB lain ja asetuksen voi vaihdella suuresti yliopistosta toiseen. Hinta kolmen tai neljän vuoden Bachelor of Law tutkinto riippuu myös maa tai alue, jossa opiskelee. Suoritustapa - kuten verkossa, etäopiskelu tai kampuksella - voivat vaikuttaa opiskelijan kykyä työskennellä ja opiskella samanaikaisesti.

Missä voi opiskella LLB lain ja asetuksen?

LLB laki ja asetus ohjelmia tarjotaan yliopistoissa useimmissa common law-maissa, kuten Australia, Kanada, Malesia, Yhdysvalloissa, Britanniassa, ja paljon muuta. LLB ohjelmia tarjotaan yliopistoissa ympäri maailmaa, kuten Brasilia, Saksa, Italia, Norja, Yhdysvallat ja monet muut.

Miten ilmoittautua LLB i n laki ja asetus?

Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.