Keystone logo

Suodattimet

 • LLB
 • Oikeustieteen opinnot
 • Kansainvälisen oikeuden opinnot
 • Kansainvälinen kauppaoikeus
Opintoalat
 • Oikeustieteen opinnot (7)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

7 LLB Ohjelmat sisään Kansainvälinen kauppaoikeus 2024

  LLB Ohjelmat sisään Kansainvälinen kauppaoikeus

  Mikä on kansainvälinen kauppaoikeus?
  International Business Law on tutkimus siitä, miten lait ja määräykset vaikuttavat eri maissa sijaitsevien yritysten väliseen liiketoimintaan. Se voi sisältää aiheita, kuten sopimusoikeus, immateriaalioikeus ja kaupan sääntely.

  Kansainvälisen liikejuridiikan työpaikat
  Kansainvälisen liikejuridiikan ammattilaiset työskentelevät useilla eri toimialoilla ja rooleissa. Joitakin yleisiä tehtäviä ovat sopimuspäällikkö, vaatimustenmukaisuusvastaava ja tullihuolitsija. He voivat työskennellä yksityisille yrityksille, valtion organisaatioille tai voittoa tavoittelemattomille virastoille.

  Miksi opiskella kansainvälistä kauppaoikeutta?
  Kansainvälinen kauppaoikeus on tärkeä, koska se auttaa liike-elämän ammattilaisia ymmärtämään oikeudellista maisemaa, jossa he työskentelevät. Se voi auttaa heitä välttämään oikeudellisia ongelmia ja antaa heille myös mahdollisuuden hyödyntää mahdollisuuksia ulkomaisilla markkinoilla.

  Kansainvälisen kauppaoikeuden tutkinnot
  Kansainvälisen kauppaoikeuden opiskelusta kiinnostuneille opiskelijoille on tarjolla erilaisia tutkintovaihtoehtoja. Joitakin yleisiä ohjelmia ovat kauppatieteiden kandidaatti, Juris-tohtori tai kauppatieteiden maisteri.

  Mitä aion opiskella kansainvälisen kauppaoikeuden tutkintoni aikana?
  Joitakin aiheita, joita voit opiskella kansainvälisen kauppaoikeuden tutkinnon aikana, ovat sopimusoikeus, immateriaalioikeus ja kaupan sääntely. Opit todennäköisesti myös eri maiden oikeusjärjestelmistä ja siitä, miten tehdä liiketoimintaa globaalissa kontekstissa.

  Kun oikaustieteen perustutkinto-opinnot on onnistuneesti suoritettu, täytyy opiskelijan vielä niiden jälkeen suorittaa LLB-tutkinto, ja vasta tällä opintoyhdistelmällä voi aloittaa lakimiehenä työskentelyn. LLB-ohjelman suorittaminen kestää yleensä 3 - 4 vuotta.