Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Oikeustieteen kandidaatit  (LLB) Ohjelmat sisään Hallinto-oikeus sisään Struga, Makedonia 2024

1 LLB Ohjelmat sisään Hallinto-oikeus sisään Struga, Makedonia 2024

Yleiskatsaus

Sijaitsee Luoteis Makedonia, Struga omistaa vahva koulutusjärjestelmä. Yliopistojen International University of Struga ja FON yliopisto tuo enemmän arvoa koulutustaso on Struga. Nämä yliopistot ei vain antaa tietoa, mutta myös kehittää taitoja ja ominaisuuksia parempaa tulevaisuutta.

Mikä on hallinto-oikeus?

Hallinto-oikeus on laki, joka ohjaa hallituksen hallintovirastojen toimintaa. Valtion virastojen toimet voivat sisältää sääntöjen laatimista, tuomitsemista tai tietyn sääntelyohjelman täytäntöönpanoa. Hallinto-oikeutta pidetään julkisoikeudellisena haarana.

Hallinto-oikeudessa keskitytään niihin menettelyihin ja prosesseihin, joita hallintovirastot käyttävät tehtäviensä hoitamiseen. Se kattaa myös hallintovirastojen kanssa vuorovaikutuksessa olevien henkilöiden ja yhteisöjen oikeudet ja velvollisuudet.

Mitä ovat ura hallinto-oikeudessa?

On olemassa monia erityyppisiä työpaikkoja, jotka kuuluvat hallinto-oikeuden piiriin. Esimerkiksi hallinto-oikeuden tuomarit johtavat istuntoja ja tekevät päätöksiä hallintoriita-asioissa. Muita hallinto-oikeuden työpaikkoja ovat politiikan analyytikot, jotka kehittävät ja arvioivat hallituksen politiikkaa; sääntelyasianajajat, jotka neuvovat asiakkaita hallituksen määräysten noudattamisessa; ja lobbaajat, jotka yrittävät vaikuttaa hallitukseen asiakkaidensa puolesta.

Miksi on tärkeää opiskella hallinto-oikeutta?

Hallinto-oikeus on tärkeä, koska se ohjaa hallintovirastojen toimintaa, joilla on suuri rooli jokapäiväisessä elämässämme. Hallintovirastot ovat vastuussa lakien ja asetusten täytäntöönpanosta, ja niillä on usein paljon harkintavaltaa siinä, miten ne tekevät niin. Tämän seurauksena hallinto-oikeuden ymmärtäminen voi auttaa meitä ymmärtämään, miten nämä virastot toimivat ja mitkä ovat oikeutemme, kun olemme vuorovaikutuksessa niiden kanssa.

Mitä opiskelen hallinto-oikeuden tutkinnon aikana?

Hallinto-oikeuden tutkinnon saamiseksi opiskelet todennäköisesti aiheita, kuten perustuslakia, sopimusoikeutta ja siviiliprosessia. Opit myös menettelyistä ja prosesseista, joita hallintovirastot käyttävät tehtäviensä suorittamiseen, ja saat kokemusta oikeudellisen tutkimuksen tekemisestä ja oikeudellisten katsausten kirjoittamisesta.

Makedonia 's suuri runsaasti luonnon-ja kulttuurikohteita tekevät siitä houkuttelevan kohteen kävijöitä. Skopje on maan 's poliittiset, kulttuuriset, taloudelliset ja akateeminen keskus ja on useita yliopistoja.

Kun oikaustieteen perustutkinto-opinnot on onnistuneesti suoritettu, täytyy opiskelijan vielä niiden jälkeen suorittaa LLB-tutkinto, ja vasta tällä opintoyhdistelmällä voi aloittaa lakimiehenä työskentelyn. LLB-ohjelman suorittaminen kestää yleensä 3 - 4 vuotta.

Lue lisää

Suodattimet

  • LLB
  • Oikeustieteen opinnot
  • Hallinto-oikeuden opinnot
  • Hallinto-oikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto